Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο teaser trailer για το Blade & Soul

Μετά από αρκετά χρόνια αναμονής και μια σειρά από beta weekends, το Blade & Soul έρχεται και στη Δύση στις 19 Ιανουαρίου, με την NCSoft να δίνει στη δημοσιότητα ένα νέο teaser trailer για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την αναμονή. Το βίντεο είναι πολύ σύντομο, ωστόσο δίνει μια ιδέα από τα animations του game που παραμένουν εντυπωσιακά. Η ιστορία του βασίζεται σε αρχαίες μυθολογίες και οι πρωταγωνιστές, οι οποίοι γνωρίζουν διάφορες πολεμικές τέχνες, αναζητούν εκδίκηση. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι κατά το λανσάρισμα οι παίκτες του Blade & Soul θα έχουν μέγιστο level 45, πρόσβαση στo 1v1 Arena και σε δύο dungeons: Blackram Supply Chain και E. Fleet Supply Chain. Δείτε το εν λόγω υλικό στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*