Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο video για το Styx: Shards of Darkness

*
Cyanide και Focus Home Interactive παρουσίασαν ένα νέο video για το Styx: Shards of Darkness κατά τη διάρκεια του οποίου η ομάδα ανάπτυξης περιγράφει πως κατέληξε να δώσει ζωή και ξεχωριστή προσωπικότητα στον πρωταγωνιστή του τίτλου. Ο Styx βγαίνει –πλέον- από τα όρια του Akenash και θα δοκιμάσει τις ικανότητες του σε πιο περίπλοκα και μεγαλύτερα επίπεδα σε σχέση με εκείνα του Master of Shadows. Με την οικονομική ευχέρεια που είχε η Cyanide, σε σχέση με το παρελθόν, αποφάσισε να προσθέσει στην ιστορία του παιχνιδιού αρκετά cutscenes έτσι ώστε να δίνεται έμφαση στο χιούμορ, την εξυπνάδα και τον χαρακτήρα του πρωταγωνιστή. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Μαρτίου για PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το σχετικό video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*