Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις στο Steam

Όπως ήταν αναμενόμενο, από τις 26 Νοεμβρίου ξεκίνησαν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις στο Steam. Η νέα καμπάνια έχει τίτλο Exploration Sale και θα διαρκέσει μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου. Η λίστα περιλαμβάνει πάνω από 5.500 τίτλους με έκπτωση έως και 75% και μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται τα Watch_Dogs, Counter-Strike: Global Offensive, The Evil Within και Lords of the Fallen.



Επιπλέον, για κάτι περισσότερο από 24 ώρες οι PC gamers θα βρουν επίσης και τα The Wolf Among Us (66%), The Vanishing of Ethan Carter (40%), Injustice: Gods Among Us (75%) και άλλα. Καλές αγορές λοιπόν!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Προσωπικά δεν με ενθουσίασε κάτι και επειδή και οι χριστουγεννιάτικες προσφορές είναι κοντά αν δεν βρείτε κάτι που να σας ικανοποιεί τότε καλύτερα τα Χριστούγεννα .Αν και οι καλοκαιρινές προσφορές πάντα είναι οι καλύτερες μιας και θεωρείτε νεκρή περίοδος για το gaming.

    • greenkiller.13
    • Εριξα μια ματια και βρηκα παρα πολλα παιχνιδια σε παρα πολυ καλες τιμες.Δυστυχως αυτην την περιοδο θελω να αγορασω μονο το Cod Advanced Warfare λογω του οτι δεν διαθετω πολλες ωρες για gaming και περιμενα σε μια πρωση τιμης του,αλλα που τετοια τυχη,εδω οι ανθρωποι το Black ops 2(παιχνιδι του 2012)απο 59,99 ευρω με την σημερινη προσφορα 25% κατεβηκε στα -ετοιμαστειτε- 45 ευρω.Και μιλαμε για παιχνιδι 2,5 χρονων.Το ιδιο ισχυει πανω κατω και για τα υπολοιπα Cod,οποτε μειωση στο Advanced Warfare ας μην περιμενει κανεις

    • Roronoa
    • Μια συμβουλη θα σας δωσω, ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ DAILY DEALS!!!!!

      Μπορει να υπαρχουν πανω απο 5000 (!!!) παιχνιδια σε προσφορες αλλα παντα υπαρχει η πιθανοτητα να μπουν σε daily deal στο front page και η τιμη να πεσει ακομα περισσοτερο, υπομονη και αγοραστε οτι θελετε την τελευταια μερα.

      Βεβαια κατα τις 15 δεκεμβριου θα εχουμε και winter sale εκτος απροοπτου (να πεσει κανας αστεροειδής στην γη ξερω γω).

*