Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι απαιτήσεις χώρου για το PlayStation VR

Σύμφωνα με μια νέα εικόνα που είδε το φως της δημοσιότητας, το PlayStation VR headset της Sony θα χρειάζεται περίπου 6 τετραγωνικά μέτρα ελεύθερου χώρου (3μ x 1,9μ) προκειμένου να λειτουργήσει και θα απαίτεί από τους παίκτες να είναι καθιστοί την ώρα που παίζουν. Επιπλέον το ύψος της λεγόμενης play area, θα εξαρτάται από το ύψος που θα είναι τοποθετημένη η PlayStation camera. Ακόμα, οι καταναλωτές καλούνται να δοκιμάσουν το PS VR σε κάποιο κατάστημα, προτού αποφασίσουν να προβούν στην οποιαδήποτε αγορά μιας και το να βλέπει κάποιος γραφικά σε τρεις διαστάσεις είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την αίσθηση του να φοράει το VR headset, που σημειωτέον χρησιμοποιεί τεχνολογία 3D vision.

To PlayStation VR θα διαθέτει social screen mode που θα επιτρέπει στους παίκτες είτε να παίζουν δίχως τη χρήση του headset είτε να παρακολουθούν τι παίζουν οι άλλοι, μέσω της τηλεόρασης. Από την άλλη, το cinematic mode θα επιτρέπει την αναπαραγωγή ταινιών και παιχνιδιών του PlayStation 4 στη μεγάλη οθόνη ενός εικονικού χώρου. Ταυτόχρονα θα είναι δυνατή η απεικόνιση φωτογραφιών που έχουν τραβηχτεί σε 360ο αλλά και video που έχουν καταγραφεί με συσκευές όπως μία omnidirectional camera. Σας υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο headset θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου, θα έχει ανάλυση 960x1080 σε κάθε μάτι, ρυθμό ανανέωσης 120Hz ή 90Hz και γωνία θέασης 100ο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sony

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πιστεύω ότι η χρήση του PlayStation VR θα είναι περίπλοκη.
      Το θετικό, αν κατάλαβα καλά είναι ότι και το απλό PS4 θα μπορεί να το υποστηρίζει.

*