Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ειδικές εκδόσεις του Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Η Ubisoft ξεκίνησε ήδη τις αποκαλύψεις ενόψει E3 2016, ανακοινώνοντας τις premium editions του Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, ενώ παράλληλα δημοσίευσε και ένα ακόμη trailer για τον επερχόμενο τίτλο. Το game αναπτύσσεται από την Ubisoft Paris και είναι το πρώτο military shooter που τοποθετείται σε έναν τεράστιο κόσμο, ενώ είναι playable εξ ολοκλήρου σε single player mode ή co-op για έως τέσσερις παίκτες. Οι παίκτες βρίσκονται στη Βολιβία του όχι και τόσο μακρινού μέλλοντος, μια χώρα που έχει μεταμορφωθεί σε ένα καρτέλ ναρκωτικών. Στόχος τους, να τερματίσουν τις δραστηριότητες της Santa Blanca στην περιοχή, «σπάζοντας» τις συμμαχίες μεταξύ των λόρδων των ναρκωτικών και της διεφθαρμένης κυβέρνησης. Για να γίνει αυτό, οι παίκτες θα έχουν πλήρη ελευθερία επιλογής για να ολοκληρώσουν τις αποστολές τους, καθώς ο κόσμος του game θα «αντιδρά» στις ενέργειές τους.



Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι τόσο η standard edition όσο και οι ειδικές εκδόσεις του Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands είναι διαθέσιμες για προ-αγορά. Για την ώρα είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα του εξωτερικού, αν και η λογική λέει ότι ορισμένα από τα εν λόγω πακέτα θα έρθουν και στη χώρα μας. 



Deluxe Edition: Περιλαμβάνει την Standard Edition και το digital Deluxe Pack, το οποίο περιέχει: Huntsman rifle και motorbike, 3 emblems, 3 weapon camos, 3 character customisation items, και XP booster. Η φυσική έκδοση της Deluxe Edition περιλαμβάνει: in-game map της Βολιβίας και το επίσημο soundtrack του game.
Gold Edition: Περιλαμβάνει το Season Pass, το οποίο προσφέρει πρόσβαση σε δύο μεγάλα expansions, καθώς και αποκλειστικό ψηφιακό περιεχόμενο, όπως equipment packs, αποκλειστικό όχημα, επικά όπλα, και το digital Deluxe Pack.
Calavera Collector’s Case: Η συγκεκριμένη συλλεκτική έκδοση διατίθεται αποκλειστικά μέσω Uplay Shop, και περιλαμβάνει όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται για να βγάλετε εις πέρας τις αποστολές ως Ghost στις δασικές εκτάσεις της Βολιβίας. Αυτό περιέχει την Gold Edition μαζί με ρέπλικα ενός Audio Headset, ένα πλήρως λειτουργικό Audio Headset για PS4, Xbox One Και PC, και ένα Collector’s Case που περιλαμβάνει ένα Santa Blanca Cartel Skull, in-game map της Βολιβίας, το επίσημο soundtrack του τίτλου, μία θήκη μεταφοράς και τρία postcards της Βολιβίας.



Επιπλέον, όσοι προ-παραγγείλουν το παιχνίδι θα αποκτήσουν επίσης την “The Peruvian Connection” bonus mission, που τοποθετεί τους παίκτες σε ένα επικίνδυνο ταξίδι μέσα από τα βουνά της Βολιβίας. Το Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands αναμένεται σε εκδόσεις για PS4, Xbox One και PC, ενώ στην Ε3 αναμένουμε και ημερομηνία κυκλοφορίας.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Paris

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*