Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hideo Kojima παραμένει στην Konami

Η ηθοποιός Donna Burke με νέες αναρτήσεις της στα social media ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα, σημειώνοντας ότι ο Hideo Kojima δεν έχει αποχωρήσει από την Konami. «Όπως ανέφερα προηγουμένως, ο Κojima και η ομάδα του εργάζονται σκληρά για να λανσάρουν το παιχνίδι (MGS V: The Phantom Pain). Ζητώ συγγνώμη από την Konami, τον Hideo Kojima και τους fans για την λάθος εντύπωση που έδωσα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Burke, ενώ τόνισε πως η πρόθεση της ήταν να περάσει ένα μήνυμα στου fans να μην εγκαταλείψουν το franchise.



Σημείωσε επίσης πως ο Kojima επιβεβαίωσε ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι συμμετέχει στην ανάπτυξη του The Phantom Pain και πως είναι αποφασισμένος να λανσάρει το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Kojima Productions

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Konami

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Zegetron

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Naked Snake
    • Γεγονός βέβαια παραμένει ότι με την αναστολή της λειτουργίας του Kojima Station,και με τις δηλώσεις του Crossley που έφερε στον αφρό όλη αυτή την ιστορία μέσα και απο το Gamespot, (σ.σ. ο Crossley ανέφερε σε tweet ότι "ο Kojima δεν απολύθηκε,αλλά ο εσωτερικός του ρόλος εντός των εταιρικών τειχών άλλαξε και πλέον είναι ελεύθερος να φύγει τον Δεκέμβρη,κάτι το οποίο και θα κάνει",φήμη που δεν έχει διαψευστεί απο πλευράς Konami) προφανώς φαίνεται ότι όλος ο καπνός που 'σηκώθηκε' υποδηλώνει την ύπαρξη φωτιάς,μπορεί μικρής,but still... Προσωπικά και για πολλούς λόγους θεωρώ ότι μια τέτοια εξέλιξη θα είναι μακροπρόθεσμα θετικότατη τόσο για τους gamers όσο και για τον ίδιο τον Kojima.Υπάρχει χρόνιο απόθεμα ιδεών στο κεφάλι του που δεν βρήκαν ποτέ το χώρο και τον χρόνο για να πάρουν σάρκα και οστά.Ίδωμεν.

    • Pirederas
    • Η κοπέλα προφανώς έφαγε κράξιμο για όσα δήλωσε (ίσως και απειλές να βγει το Sins of the Father από το Phantom Pain και να μην πληρωθεί για την ερμηνεία της στο τραγούδι του παιχνιδιού) από την Konami και τα μάζεψε γρήγορα γρήγορα μην την πάρει και την σηκώσει. Με 2 λόγια, PR.

      Το σημαντικότερο είναι ότι η παραφιλολογία αυτή (που κρατάει 1 μήνα) μπορούσε πολύ εύκολα να διαψευσθεί πανηγυρικά από την πρώτη στιγμή από Konami και Kojima, αλλά δεν το έκαναν παρά μόνο κρύβονται. Όποιος γράφει ότι ο Kojima απολύθηκε, η Konami δηλώνει απλώς "that's not true" χωρίς να εξηγεί τίποτα (οι αστειότητες που βγήκαν για να δικαιολογήσουν το ξήλωμα της Kojima Productions ότι "η Konami μετατρέπεται από studio-centered σε headquarters-centered εταιρία" είναι χωρίς προηγούμενο), ενώ ο επικοινωνιακός Hideo δεν έχει πει κουβέντα για το θέμα λες και του φόρεσαν φίμωτρο για πίτμπουλ. Μέχρι να δηλώσει επισήμως ο Hideo ότι "παιδιά, η κατάσταση είναι το και το", εγώ πιστεύω την φήμη ότι τον απέλυσε η Konami. Κακώς βέβαια, και αυτοκτονικά, γιατί όπως λέει ο raysod, κανείς σώφρων manager δεν θα ξήλωνε παραδειγματικά το καμάρι της εταιρίας.

    • Whitey
    • Όλο διαβάζω πως συνεχίζει τη δουλειά του στο Phantom Pain. Δεν αναφέρει κανείς ότι παραμένει στην εταιρία. Σωστά; Μπορεί με το που κυκλοφορήσει ο τίτλος να ανακοινωθεί και η αποχώρηση του. Τι να πω...

    • GamingFun
    • Μακάρι όλα να είναι μια μεγάλη παρεξήγηση και αναληθή. Εύχομαι όλα να κηλύσουν ήσυχα και ήρεμα για το καλό όλων. Τώρα το να εμποδίζει η Konami τον Hideo Kojima το να πραγματοποίησει ότι ονειρεύεται δεν μπορώ να το καταλάβω από την άποψη ότι αφού είναι ένα (αν όχι το) από τα (τους) μεγαλύτερα(ους) ατού (άσσους) της εταιρίας.
      Λογικά είναι προς όφελος της να ξεδιπλωθεί αυτός ο άνθρωπος όσο γίνεται περισσότερο.

*