Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 220 εκ. αντίτυπα στα καταστήματα για τη σειρά GTA

Η Take-Two αποκάλυψε -μέσω ενημερωτικού εγγράφου για τους μετόχους της εταιρείας- ότι έχουν αποσταλεί στα ράφια των καταστημάτων συνολικά πάνω από 220 εκατομμύρια αντίγραφα της σειράς Grand Theft Auto, ενώ, τα 54 εκ. από αυτά, αφορούν στις πωλήσεις του GTA 5. Τον Φεβρουάριο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι είχαν αποσταλεί στα καταστήματα σχεδόν 52 εκ. αντίτυπα του GTA 5, κάτι που σημαίνει ότι ο αριθμός αυξήθηκε κατά 2 εκ. τεμάχια τους τελευταίους τρεις μήνες.



Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι τρεις μέρες μετά την κυκλοφορία του (το 2013), το GTA 5 κατάφερε να ξεπεράσει σε τζίρο το 1 δις δολάρια (παγκοσμίως).



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Είμαι προκατειλημμένος με τη σειρά Grand Theft Auto και το GTA V το θεωρώ υπερεκτιμημένο τίτλο αλλά σύμφωνα με όλη την προϊστορία της σειράς και τις επιτυχίες που είχε ακόμη το GTA V με το που κυκλοφόρησε, θεωρώ πως πράγματι ήταν αναμενόμενη η όλη η κατάσταση.

*