Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πακέτο με Xbox One controller το Oculus Rift

Το pre-E3 event για το Oculus Rift βρίσκεται σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής, η συνέντευξη Τύπου επικεντρώνεται -όπως ήταν αναμενόμενο- στο επερχόμενο VR headset, με τον Phil Spencer να ανακοινώνει ότι το περιφερειακό θα έρχεται πακέτο με Wireless Xbox One Controller. Επιπλέον, οι κάτοχοι του Xbox One θα είναι σε θέση να κάνουν stream games του οικιακού συστήματος στο headset.



Η τεχνολογία έρχεται με controller, δύο οθόνες OLED με ευρύ οπτικό πεδίο, tracking system με πολύ χαμηλό latency, καθώς και με εξωτερικό αισθητήρα που θα τοποθετείται όπου επιθυμεί ο χρήστης (γραφείο, τραπέζι κ.λπ.). Τα headphones έχουν ενσωματωθεί στο headset, με υποστήριξη surround (360-degree spatialized audio).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • john-data
    • Οι κάτοχοι του Xbox One θα είναι σε θέση να κάνουν streaming games του οικιακού συστήματος στο headset.
      Εντάξει...

*