Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περίπου επιβεβαίωση για το The Last Of Us 2

Οι ελπίδες για ανάπτυξη του The Last Of Us 2 συνεχίζονται και οι άνθρωποι της Naughty Dog ίσως να “ επιβεβαίωσαν” τον τίτλο άθελά τους. Συγκεκριμένα σε livestream για το Uncharted: Nathan Drake Collection ο Josh Scherr (συγγραφέας) ανέφερε πως όλα τα facial animations στη σειρά Uncharted επιμελήθηκε ο Eric Baldwinn (lead animator) “όπως επίσης και αυτά του πρώτου The Last Of Us”. Αφού κατάλαβε τι είπε προσπάθησε να μπαλώσει κάπως την κατάσταση (χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία είναι η αλήθεια) και το livestream συνεχίστηκε κανονικά. Προφανώς και δεν μιλάμε για κάτι επίσημο αλλά τέτοια λαθάκια είναι που μπορεί να μας οδηγήσουν σε κάποια κανονική ανακοίνωση. Βρείτε την αμήχανη στιγμή του livestream παρακάτω και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*