Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περίπου 12 εκ. κονσόλες οι συνολικές πωλήσεις του Wii U

H Nintendo ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της για το τρέχον οικονομικό έτος, μέχρι δηλαδή τη 31η Δεκεμβρίου 2015. Αν και σε μια πρώτη εικόνα τα νούμερα είναι μικρότερα σε σχέση με τα αντίστοιχα της περσινής οικονομικής περιόδου, το καθαρό κέρδος ήταν εν τέλει, αυξημένο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έδωσε και μια εικόνα από τις συνολικές πωλήσεις των συστημάτων της (Wii U, Nintendo 3DS) από την μέρα της κυκλοφορίας τους έως και τη τελευταία μέρα του 2015.



Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι έχουν πωληθεί 12.6 εκ. συστήματα Wii U συνολικά, δηλαδή 1.8 εκ. παραπάνω από την προηγούμενη ανακοίνωση που είχε γίνει τον Οκτώβριο. Το 3DS από την άλλη βρίσκεται σε διαφορετική πορεία, έχοντας πουλήσει παγκοσμίως 57.94 εκ. τεμάχια, 3.6 εκ. περισσότερα από τα νούμερα του Οκτωβρίου. Τα σχόλια δικά σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Volga
    • Με 57 εκατομμύρια 3DS νομίζω οτι είναι λίγο αστείο να μιλάμε για πρόβλημα οικονομικό... το λέω γιατί διαβάζω σε σχόλια κάποια παιδιά αναφέρουν οτι η εταιρία δεν πάει καλά κλπ κλπ. και αναρωτιέμαι πως η SONY με τα 35 εκατομμύρια PS4 πάει καλά ενώ η Nintendo με τα 57 εκατομμύρια 3DS έχει πρόβλημα...

      Τέλος πάντων...

      Στα του WiiU... αμαρτία απλά. Τεράστιο κρίμα στα άτομα που δεν εχουν παίξει τίτλους όπως το Donkey Kong Country Tropical Freeze, Bayonetta 2, Super Mario 3D World, Yoshi's Woolly World κλπ.

      Κατανοώ βέβαια το οτι αν παίζεις πολλούς τίτλους και δεν έχεις PC, η αγορά ενός PS4 είναι απλά μονόδρομος. Πάντως γενικά νομίζω οτι το WiiU είναι μια κονσόλα που έχεις να παίξεις καμια 15αρια παιχνίδια βαθμολογίας 90+/100. Αν μη τι άλλο νομίζω οτι πρόσφερε και έχει να προσφέρει ακόμη διαμάντια στους "τυχερούς/άτυχους" ιδιοκτήτες. :D

    • vegeta13
    • Πουλησα το wii μου 60 ευρω και με 30 ευρω απο την τσεπη μου πηρα ενα μεταχειρησμενο wii u με 3 παιχνιδια, η κονσολα παραμενει ακριβη αρκετα κατα την γνωμη μου, στα 200 ευρω και κατω επρεπε να πωλειτε!
      Σε λιγοτερο απο 1,5 χρονο (το πολυ) ερχεται ο αντικαταστατης.

    • winters
    • Στην Ιαπωνία το Wii U έχει περισσότερες πωλήσεις από το PS4.
      Τι στο διάλο γίνεται με αυτούς τους γιαπωνέζους; Κάποιες φορές σκέφτομαι ότι ίσως είναι πιο αλλόκοτοι από τους Κορεάτες.

*