Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερο μοντέρνα timelines στα μελλοντικά Assassin’s Creed

Όπως συζητήθηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου community livestream, η Ubisoft σκοπεύει να επικεντρωθεί σε πιο μοντέρνα timelines στα μελλοντικά Assassin’s Creed games που θα αναπτύξει. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του εν λόγω stream που πραγματοποιήθηκε μέσω Twitch, ο Darby McDevitt, ένας από τους συγγραφείς της σειράς Assassin’s Creed, είπε ότι το μοντέρνο timeline της πόλης Monteriggioni στο Brotherhood θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους επόμενους τίτλους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια της σειράς, στο πιο πρόσφατο (το Assassin’s Creed Unity) δεν υπήρχαν playable game sessions που να διαδραματίζονται στη σύγχρονη εποχή. Τέλος, ο McDevitt αποκάλυψε ότι ο ίδιος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της συγγραφικής ομάδας εργάζονται πάνω σε αυτό που ονομάζουν First Civilization και είναι η ιστορία όλου του timeline που έχει ως τώρα καλύψει η σειρά, το οποίο καταλαμβάνει περί τα 700 χρόνια.



Σας υπενθυμίζουμε ότι το επόμενο video game του franchise θα είναι το Assassin’s Creed: Victory, το οποίο θα διαδραματίζεται στο Λονδίνο της Βικτωριανής εποχής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*