Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανόν υβριδική κονσόλα το Nintendo NX

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, το επόμενο format της Nintendo (το NX) θα είναι υβριδική κονσόλα, δηλαδή θα αποτελεί οικιακό σύστημα και φορητή κονσόλα μαζί. Συγκεκριμένα, δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα το σχέδιο της κονσόλας, ωστόσο πηγές μέσα από το εσωτερικό της ομάδας ανάπτυξης αναφέρουν ότι το hardware θα χρησιμοποιείται τόσο ως οικιακό σύστημα αλλά και ως φορητή κονσόλα. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν επίσης ότι η ιαπωνική εταιρεία έχει ως στόχο να ενσωματώσει στο Nintendo NX κορυφαία chips, μετά τις αρνητικές κριτικές για τις δυνατότητες -σε επίπεδο hardware- του Wii U, που ήταν αρκετά μακριά από τον ανταγωνισμό. Επιπλέον, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Nintendo έχει ήδη αρχίσει τη διανομή -σε developers- ενός “software development kit” για την επόμενη πλατφόρμα της.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν φήμες και δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί τίποτα  από επίσημα χείλη. Ωστόσο, πως σας φαίνεται η προοπτική ενός υβριδικού συστήματος;


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
51 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Nintendo Switch
    • 12+ pegi 12+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.nintendo.com/switch FOLLOWERS 25 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • babis_1984
    • Ολοι αυτο λενε, οτι τελικα το NX θα ειναι μια υβριδικη κονσολα,οποτε και αυτη η φημη δεν μου φαινεται καθολου παραλογη.Απεναντιας.

      Το μονο που περιμενει η Nintendo τωρα ειναι να ερθει η νεα χρονια και να αρχιζει σιγα σιγα να στρωσει το εδαφος στο NX.

      Για να δουμε τι θα δουμε τελικα....

    • T_K_L_L_LUIGI
    • Ενδιαφέρον είναι,το θέμα είναι όμως πως θα υλοποιηθεί αυτό το πράγμα.Η Νιντέντο μπορεί να πετύχει πολλά καθώς με μια κονσόλα θα μπορεί να πιάσει μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό,δηλαδή και αυτούς που θέλουν φορητή κονσόλα και αυτούς που θέλουν κάτι σταθερό.Το δύσκολο κομμάτι είναι το πως θα γίνει αυτό.Πως γίνεται να προσφέρει δυνατή κονσόλα όταν και το φορητό πρέπει να είναι σχεδόν αντίστοιχο;Πόσο θα είναι το κόστος για να γίνει αυτό για την εταιρεία;Μιλάμε για μια εταιρεία που πάντα έβγαζε κέρδος από το hardware της όχι όπως τις άλλες εταιρείες που στόχευαν στο software.Για μένα χειρότερα δεν μπορεί να πάει από το wii u,χωρίς να σημαίνει ότι το wii u δεν ήταν καλό.Απλά θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη προς το κοινό της και στην παρουσίαση που θα κάνει.Αναμένετε με μεγάλο ενδιαφέρον γιατί χρειαζόμαστε 3 εταιρείες και έστω και μια με μια διαφορετική ματιά στο gaming...

    • iankysyrath
    • Η Nintendo πλην του wii, έχει τεράστια επιτυχία και πρωτοκαθεδρία ΜΌΝΟ στα φορητά εδώ και χρόνια..οπότε ένα υβρίδιο που θα είναι και handheld, αλλά και κονσόλα που συνδέεται στη tv, με ό,τι συνεπάγεται αυτό από θέμα δυνατοτήτων είναι φυσική επιλογή!
      Η Nintendo έχει στη κυριολεξία τη τύχη στα χέρια της!
      Αν το μηχάνημα είναι κτήνος σε δύναμη και δεν μπορεί τίποτα μεμπτό να πει ούτε ο τύπος αλλά και ούτε οι devs, ήδη θα χει εξασφαλίσει τη πολυπόθητη 3d party υποστήριξη.
      Αν το μηχάνημα είναι και πραγματικό φορητό κι όχι μόνο κάτι που εξαρτάται από μια κονσόλα, όπως με το wiiU, θα αγοραστεί πάραυτα είτε από αυτούς που θέλουν home console, είτε από αυτούς που θέλουν handheld.
      Και τέλος, αν η nintendo συνεχίσει να τιμάει το backwards compatibility και φροντίσει αυτούς που τα σκάνε τόσα χρόνια, με εννιαίο λογαριασμό, χωρίς να χρειάζεται να ξαναπληρώσουν για ό,τι έχουν κατεβάσει από εποχής wii, σε συνδυασμό με κανα δυο καλα blockbusters τίτλους για εκκίνηση, θα κάνει θραύση.
      Πολλά ΑΝ όμως..πάντως αν το μηχάνημα βγάζει φωτιές΄, κανέναν δε θα τον πειράξει η τελική τιμή...το θέμα είναι να πείσει με το καλημέρα!

    • powerslave34
    • Για να πιάσει τόπο με το καλημέρα όπως λες θα πρέπει να έχει έτοιμο το νεο Zelda ένα νέο Mario Galaxy & ένα Metroid Prime 4 και όχι Pikimin 4 και φυσικά και μερικά καλά third parties όπως Battefild-Batman-PES 2016-Assasin's Creed και άλλα.
      Τώρα λογικά θα έχει backwards compatibility όπως το Wii & Wii U.
      Τώρα δεν ξέρω πως θα καταφέρει να ισοσταθμίσει την κατάσταση μεταξύ portable software & δυνατού hardware.
      Μην ξεχνάτε τις εξωπραγματικές δυνατότητες που λέγανε για το Wii u πριν βγει και μετά τα πολλά κεράσια χανόντουσαν στον κεαίδα του μικρού καλαθιού....
      Τώρα πως θα είναι φορητό αν θα έχει το μέγεθος του Wii U? Αν έχει την λογική και εμφάνιση του Wii Μίνι τότε ναι που και πάλι δεν με πείθει στο κομμάτι των δυνατοτήτων.
      Το θέμα με την τηλεόραση το κάνει και το Gamepad του Wii U. Μόνο που δυστυχώς η αγαπητή Nintendo δεν έχει βάλει μυαλό ακόμα παρά τα παθήματα-μαθήματα του Wii u γιατί το NX θα ακολουθήσει το πρότυπου πανόμοιοτυπου χειριστηρίου όπως το Gamepad του Wii U.
      Ο πανδαμάτωρ χρόνος θα δείξει.

    • iankysyrath
    • το concept για να λειτουργήσει power slave34 ΝΧ συμφωνω πως πρέπει να έχει βαρβάτα παιχνίδια με το καλημέρα...από κει και πέρα υπάρχει η άποψη ότι δε θα ναι σαν το wiiU gamepad σε μέγεθος, αλλά περισσότερο σαν το μέγεθος και στυλ του new 3ds xl το οποίο όμως να χει το hardware πάνω του και ένα δέκτη εικόνας με την ίδια τεχνολογία του wiiU αλλα αντιστραμμένη! Σε αυτή τη περίπτωση δε νομίζω ότι το hardware θα μπορεί να ναι τόσο δυνατό ώστε να μιλάμε για μια κονσόλα-handheld αλλά μάλλον για ένα handheld με δυνατότητα airplay! Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα πάρει πούλο η κίνηση. Στην περίπτωση που το μηχάνημα θα έχει επεξεργαστη του wiiU σε μικρογραφία, ενώ θα δέχεται και cardridges του 3ds, ΑΛΛΑ πάνω από όλα θα είναι κι ένα χειριστήριο με dedicated λογισμικό σε μία κεντρική π.χ. 8πύρηνη κονσόλα, τότε θα μιλάμε για το υπερμηχάνημα...για κάτι τέτοιο θα σκαγα και 500άρικο...αλλά όταν σου πουλάει η Nintendo 220 ευρω ένα 3ds xl με δυνατότητες το πολύ gamecube και ένα wiiU άλλα 240 ευρώ με τριπύρηνο, δε ξέρω αν θα σου πουλήσει ένα υβρίδιο με 8+3 πυρήνες στα 500 ευρω...πολύ ευφάνταστο και ονειρικό για να ταιριάζει στην "τσιπιά" της nintendo στο κομμάτι του hardware...για αυτό το λόγο πιστεύω ότι και θα κάνει bam, αν τελικά το κάνει!

    • bill_dep
    • Με βαση αυτα που διαβαζουμε, το πιο λογικο ειναι να υπαρχει η βασικη κονσολα και ενα "ταμπλετ" το οποιο θα κανει την δουλεια του handheld με καρτες, ισως αυτος να ειναι και ο λογος που διαβαζαμε πως φτιαχνει κονσολα χωρις drive.. Λογικα θα ειναι με καρτες που θα μπαινει και στην κονσολα και το ταμπλετοχειριστηριο.. Θα δουμε στο μελλον.. Παντως πιστευω πως αυτη την φορα θα παει πολυ καλα.

    • Pirederas
    • Άντε να δούμε στην πράξη αυτό που όλοι υποψιαζόμαστε, δηλαδή φορητή και οικιακή κονσόλα 2 σε 1. Από κει και πέρα, υπάρχουν στο internet φαντασιώσεις ορισμένων fanboys για hardware υψηλών οκτανίων που θα βάζει κάτω το PS4, που λογικά θα μείνουν φαντασιώσεις, επειδή η Nintendo πρέπει να προσέξει και την τιμή του μηχανήματος.

    • powerslave34
    • Αυτό το εγχείρημα iankysyrath για να πιάσει τόπο θέλει αρκετά τεχνολογικές καινοτομίες και αρκετό χρήμα αν θες το μηχάνημα σου να γίνει ισχυρό και ανταγωνιστικό. Αν έχει το μέγεθος ενός 3ds ή μια οθόνη σαν το PSVita εγώ δεν έχω σκοπό να χαλάσω τα μάτια μου ίσα-ισα για να παίζουν και φορητά παιχνίδια για την με την λογική αυτή ήδη προγραμματίζουν παιχνίδια για Android &. Ποιό το νόημα να πάει να αγοράσει κάποιος gamepad όταν έχει κινητό 5,7 & 6 ιντσών; Βγάλε μια δυνατή κονσόλα τόσο σε hardware & software ώστε να μπορεί να κοντράρει επάξια ps4 & xone και μετά βάλε την 500 ευρώ. ¨Οσο για τα catdriges επειδή οικονομικά είναι ασύμφορα τα περισσότερα παιχνίδια του 3ds με το majora's mask στοιχίζουν πάνω από 49-59 ευρώ και δεν μιλάμε καν για ποιότητα wii u....
      Πάρε παράδειγμα το psvita.... Έχει πιάσει τόπο μέχρι τώρα; Όχι. Ας είναι καλά το ps3 με την πλειάδα των τίτλων που έχει και φυσικά και το ps4.
      Τώρα αν δεν έχει drive για optical discs σε retail μορφή και έχουν μόνο digital πολύ απλά δεν πρόκειται να την αγοράσω.....
      Μην τρέφεις αυταπάτες ότι η Nintendo θα κάνει το Nx Ps4...... Θέλει πολύ χρήμα και τεχνογνωσία και ανοιχτά μυαλά από τους Nintendo-Ιάπωνες.......
      Μακάρι να είναι ακριβώς όπως τα λες εσύ που πολύ αμφιβάλλω. Εύχομαι να μην διαψευστώ για ακόμη μια φορά και εύχομαι όταν θα βγει το Nx να μην καταλήξει σαν το Wii u.....

    • Arty2
    • Tον δρόμο τον έχουν δείξει πριν χρόνια πειράματα όπως το Ubuntu edge αλλά πιστεύω πως αυτή η κατεύθυνση ήταν σίγουρη μετά τις φήμες για Android στο NX. Η παραγωγή περιεχομένου για επιπλέον πλατφόρμες μέσω DeNA θα ήταν επίσης ευκολότερη αν το NX είχε κάποιο Android based OS. Φυσικά η Nintendo έχει τον πειραματισμό στο DNA της επομένως πρέπει να δοκιμάσει τεχνολογίες όπως το Chromecast που έχουν ήδη δοκιμαστεί επιτυχώς.

      Μια πιο extreme λύση που βλέπουμε τελευταία να πειραματίζεται η Microsoft είναι αυτή της εξωτερικής κάρτας γραφικών — αντίστοιχα θα μπορούσε το φορητό να «κλειδώνει» σε ένα dock και η ισχύς του να συμπληρώνεται από το hardware της βάσης αυτής, ίσως και με κάποια λύση dual-boot.

      Αμφιβάλλω όμως για το αν ένα τέτοιο σύστημα μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως την σταθερή κονσόλα. Το πιθανότερο είναι πως μιλάμε για ένα φορητό που μπορεί να προβάλει σε οθόνη τηλεόρασης.

      Το μοντέλο Αndroid OS + «chromecast» είναι πολύ προσγειωμένο ωστόσο, και τεχνικά αποδεδειγμένο.

    • iankysyrath
    • και που την πρόσεξε Pirederas με το wiiU τι πέτυχε?...καλύτερα να χε βάλει 8 πυρήνες και 8giga ram στο wiiU και ας το έδινε 499 ευρώ...πιο πολύ θα χε πουλήσει, άσε που δε θα χε και πρόβλημα με 3d party και λόγω μη λειψυδρίας θα είχε συνέχεια momentum...εγω δε λέω ότι τελικά θα βγαλει μηχάνημα που θα υπερνικάει τo ps4, αλλά αν δεν βάλει βαθειά το χέρι στη τσέπη να το κάνει, θα κάνει μια τρύπα στο νερο!ό,τι έκανε στραβά με το wiiU πρέπει να το κάνει με χειρουργική ακρίβεια τέλεια με το NX. αλλιώς, δε πρόκειται σε πρώτη φάση κανένας να τα σκάσει από τα 10.000.000 πορωμένους που πήραν το wiiU, πόσο μάλλον οι υπόλοιποι που δεν το πήραν ποτέ..ΔΕΝ κάνουν τα 100 ευρώ τη διαφορά αν το μηχάνημα είναι ξεκάθαρα δυναμίτης είτε σε δύναμη, είτε σε σχεδιασμό-innovation. Αν δεν πετύχει το NX δεν νομιζω πως θα ξαναβγεί έπειτα κονσόλα nintendo, τουλάχιστον homeconsole και δε θα ναι θέμα χρημάτων, θα ναι θέμα αποδοχής ότι πλεον δε μπορούν να έχουν κέρδος η και επιτυχία και μάλλον θα στραφούν σε άλλη κατεύθυνση.

    • Toymaker
    • Όσοι ακολουθούμε τη Nintendo πιστά, και όχι ευκαιριακά, εδώ και χρόνια -έχω ακόμα το NES και λειτουργεί άψογα- ξέρουμε πως το Wii U ήταν μια μεταβατική κονσόλα για αυτό που θα ακολουθούσε. Το NX, δηλαδή μια κονσόλα φορητή και home, ένα υβρίδιο, ήταν η αναμενόμενη εξέλιξη. Και κλείνοντας θα πω αυτό που λένε πολλοί ειδικοί στο χώρο, ποτέ μην υποτιμάτε την Nintendo. Don't Count Nintendo Out...

    • powerslave34
    • iankysyrath μην επιμένεις σε κάτι στο οποίο δεν έχει επιχείρημα. Αν το Nx βγεί είναι κατώτερο και με τιμή 499 που λες πάλι άκλαυτο θα πάει......
      Η Nintendo δεν πρόκειται να χώσει χρήμα για να το κάνει ps4 & one.
      Δεν θα μπει ποτέ στο τρυπάκι ανταγωνισμού με Sony & Ms......
      Ούτε θα το κάνει 8πύηρνο.....
      Εδώ εν έτη 2015 με το Wii U έχει μόνο 32 gb και μνήμη μόνο 2 GB DDR3......
      Δεν περιμένω να πιάσει τόπο.
      Εδώ καλά-καλά η Nintendo δεν συνεργάζεται με third parties που έχουν Unreal Engine 3 & 4......
      Πως να σηκώσει γραφικά αντίστοιχων εκδόσεων ισάξια όταν το μηχάνημα αγκομαχάει να τα βγάλει πέρα;

    • G.k.K
    • Αν όντως είναι αλήθεια, έχω περιέργεια πραγματικά να δω πώς θα λειτουργεί... Θα είναι πολύ ενδιαφέρον...Ίδωμεν...!

    • iankysyrath
    • powerslave34, απαντάς για να απαντήσεις και δε διαβαζεις καλα τι γράφω..δεν είπα να ναι κατώτερο και να κάνει 500 ευρώ..και δεν είπα ότι η Nintendo ότι σωνει και ντε θα χώσει χρήμα...είπα τι θεωρώ ότι πρέπει να κάνει...είναι δική μου άποψη για το τι πρέπει να κάνει για να σώσει το όνομα και τη φήμη της σαν console maker..όπως και δική σου άποψη να μη διαβάζεις σωστά αυτά που γράφει κάποιος και να επιλέγεις τι κρατάς από τα λόγια του.

    • Geovra
    • Πετρελαιο θα παιρνει? :)

      Μακαρι να βγει καλο προιον και να εχει μεγαλυτερη υποστηριξη απο games σε σχεση με το Wiiu....ΜΑΚΑΡΙ!

    • dawnstar
    • Ελπιζω να ονομαση την νεα κονσολα super nes 2 και να ειναι τουμπανο.λογικα σε κανα 2μηνο θα εχουμε περ πληροφοριες για να σχολιασουμε τωρα απλα σχολιαζουμε φημες σε λιγο καιρο θα ξερουμε τι ετοιμαζει το βασικο ειναι να ειναι δυνατη κονσολα και να κανει λανσαρισμα με τα βαρια της χαρτια zelda mario pokemon κλπ ας κανει μια συμφωνια με την square και να ανακοινωση ενα chrono trigger π.χ αποκλειστικο ελπιζω να κανει της σωστες κινησεις και να με κανει να πουλησω το ps.....

    • Alias
    • Ισαξια (και γιατι οχι, καλυτερη) σε τεχνικα χαρακτηριστικα κονσολα να βγαλει σε σχεση με τον ανταγωνισμο και να εχει υποστηριξη απο ολους τους 3rd parties. Αυτο ζηταμε ολοι οι παλιοι φαν της απο το 2006. Ενταξει με τα χειριστηρια που τα κουνας και τα πατας, ειχαν τη φαση τους αλλα επιτελους να βγει μια σοβαρη κονσολα. Αυτο να γινει και για μενα (και για πολλους αλλους) ο ανταγωνισμος θα παψει να εχει λογο υπαρξης.
      Βεβαια να δουμε πως θα την αγορασουμε μετα το μπαμ με την Νορτεκ αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα

    • AnimaPura
    • Πολύ καλή σκέψη η οποία συνδυάζει δυο πλατφόρμες σε μια, όπου στις handheld ειδικά η Nintendo έχει τα ηνία. Ίσως ένα φορητό format το οποίο συνδέεται σε ένα σταθερό hub να είναι η λύση. Αν έχει έτσι όμως, θα πρόκειται για αρκετά ως πολύ αδύναμο σύστημα.

      Από πλευράς προηγουμένων φημών, η κονσόλα όντως μπορεί να μην έχει disc drive. Γενικότερα αυτό βγάζει νόημα αν η Nintendo όντως προχωρήσει με αυτή την ιδέα... "combo".

      Αυτό που πρέπει να κάνει είναι όπως και αν βγει η κονσόλα, να μην κοιτάξει πάλι να την βγάλει σε λογικές τιμές και να μπορέσει (όσο αυτό είναι δυνατόν) να την βγάλει όσο πιο ισχυρή γίνεται. Γενικότερα χαίρομαι που τέτοιες πληροφορίες φτάνουν σε εμάς έστω και υπό την μορφή φήμης, δείχνει ότι η Nintendo προσπαθεί για κάτι καλύτερο.

    • powerslave34
    • iankysyrath και εγώ σου απαντώ βάσει αυτών που γράφεις. Εσύ λες το Nx να κάνει το ένα και το άλλο. H nintendo να το κάνει τούμπανο.....σαν το ps4. Και 100 και 200 ευρώ να βάλει αν ακολουθήσει την πολιτική digital & Wii u η κονσόλα δεν πρόκειται να τραβήξει. Μην έχεις αυταπάτες ότι η Nintendo θα βάλει βαθιά το χέρι τόσο τεχνολογικά ώστε να το κάνει πχ ps4. Αν δεν έχει δυνατούς retail franchise τίτλους από την αρχή δεν πρόκειται να προσελκύσει κοινό πλην από τους fans που έχει και δυστυχώς ένα Zelda δεν είναι αρκετό για να μονοπωλήσει το ενδιαφέρων του κοινού για πολύ καιρό. Είδαμε και το Hyrule Warriros & Mario Kart 8 πόσο καιρό κρατήσανε......
      Όλα αυτά που αναφέρεις πιο πάνω πολύ αμφιβάλλω αν θα τα υλοποιήσει η Nintnedo. Δεν παραποίησα κάτι από το γραφόμενα σου μάλλον εσύ παρερμήνευσες αυτά που σου έγραψα και έβγαλες βεβιασμένα συμπεράσματα εκ του ασφαλούς. Μάθε πρώτα να διαβάζεις σωστά αυτά που γράφουν οι άλλοι και όχι να τα ερμηνεύεις όπως θέλεις εσύ. Αν είχες διαβάσει προσεκτικά όλα αυτά που σου γράφω δεν θα μου απάνταγες λέγοντας ότι έγραψες αυτά που δεν είχες συμφωνήσει μαζί μου χωρίς να έχεις αντιληφθεί καν το νόημα τους................

    • joehok
    • Να πουμε καποια σίγουρα πράγματα και μετα και γω την γνώμη μου
      1.δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε τούμπανο μηχάνημα μια φορά το δοκικασε η νιντεντο με gc και ο κόσμος που τώρα γκρινιάζει πάλι δεν την στηριξε και βγήκε τρίτη
      2.σίγουρα θα δούμε πάλι κατι πειραματικό
      3.οι ίντερνετ δυνατότητες θα είναι πάλι αχίλλειος πτέρνα.
      Η γνώμη μου....οτι νέο και να δούμε θέλει καλή επεξηγηση απο παιχνίδια....το wii έφερε λεφτά για αυτό το λόγο......ηα ταμπλέτα στο wiiu ακόμα δεν έχει ερμηνεύτει σωστά οπότε καλά κάνει και πάει για κλάματα...το σπλατουν μαρεσει πλ ίσως αλλάζε όλη η εικόνα αν είχαν καταφέρουν να το εχουν σαν main launch game perfect for demonstration

    • Toymaker
    • Αυτή η φήμη έχει ενδιαφέρον...
      http://mynintendonews.com/2015/10/16/report-dev-kits-suggests-nintendo-nx-likely-more-powerful-than-ps4-and-xbox-one/

    • athangem80
    • Εγώ θα πω μόνο σχετικά με με games pou είπε ο (powerslave4).
      Επειδή χρόνια βλέπουμε τους ίδιους τίτλους και προχειρότητες σχετικά με call of duty, pes κλπ και θεωρώ
      πως ο κόσμος θέλει να βλέπει κάτι διαφορετικό που να μην του θυμίζει κάτι απ τα παλιά αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό. Τώρα για την κοσνόλα πολλά λέγοντε αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι.

    • yaponvezos
    • Για μένα όλα κρίνονται από την επιλογή αρχιτεκτονικής. ARM ή x86; Η πρώτη κάνει απλά τα πράγματα στο φορητό μέρος, όχι και τόσο στο σταθερό. Η δεύτερη καταφέρνει το αντίθετο.

      "Καθαρή" λύση δεν υπάρχει, άρα όλα θα κριθούν από το που θα γείρει η πλάστιγγα και αν θα συνοδευθεί από "πατέντα".

    • powerslave34
    • joehok για το θέμα του GC δεν έχεις καθόλου δίκιο....
      Καταρχήν το GC πούλησε 22 εκατομμύρια κομμάτια όταν αυτή την στιγμή το Wii u έχει πουλήσεις μετά βίας 10 εκατομμύρια.....
      Το GC για την εποχή του είχε 2 καινούρια Zelda & 2 κορυφαία Metroid Primes και ένα από τα καλύτερα survivals horrros το Resident evil 4 & Super Mario Sunshine & SoulCalibour II & το καταπληκτικό racing Mario Kart Double Dash!! ......
      To Wii u δεν έχει ούτε Metroid Prime & ούτε Zelda ούτε καν ένα fight game της προκοπής..... εδώ δεν έχει καν PES & FIFA καινούριο.....
      To GC είχε καινοτομήσει με τα mini-dvd's Blue ray αλλά οι thrid parties ήταν τόσο στενόμυαλες οι εταιρίες που δεν προσχωρήσαν με την τεχνολογία αυτή....... μείνανε στα κλασικά DVD & CD's ....
      Το GC με το που βγήκε είχε πλειάδα δυνατών τίτλων και μιλάμε για τίτλους και όχι αστεία...... Κάπου στους 800 τίτλους
      Το Wii u εδικά στην χώρα μας να έχουν έρθει καμιά 100 άρα και πολύ λέω..... Παγκοσμίως μέχρι τώρα το Wii U να έχει 400 τίτλους το πολύ....
      Όσο για το Wii δεν πέτυχε τόσο στα γραφικά αλλά λόγω στην καινοτομία του χειρισμού πιο πολύ. Με το GC δεν είχανε τρομερές διαφορές στα γραφικά....... Και αν είχανε γιατί η Retros Studios δεν έβγαλε & Metroid Prime 4 και άφησαν την Team Ninja να βγάλει το μετριότατο έως λεία επιεικώς απαράδεκτο Metroid Other M?!?!?
      Στους περισσότερους παίχτες το GC έχει μείνει στην καρδιά τους ως την καλύτερη κονσόλα με τα καλύτερα παιχνίδια για την τότε εποχή και μετά πρώτα τέλεια δείγματα 3D μετά την αποτυχία του N64.
      Ακόμα επιμένεις για το GC ότι απέτυχε για την εποχή εκείνη και βγήκε τρίτο;; Για σκέψου το πάλι.....
      .

    • vonzuchter
    • @powerslaves το gc ειχε επισης τα rogue squadron ειχε battalion wars ειχε τα pikmin ειχε ειχε ειχε.... και ενα σωρο 3rd party. Για μενα μακραν η καλυτερα κονσολα που ειχα ποτε μου οσον αφορα τη ποιοτητα των τιτλων. Στους περισσοτερους νιντεντακηδες νομιζω το GC ειναι η αγαπημενη τους κονσολα. Επος... εμπορικα ομως δε μπορεις να πεις οτι πετυχε καθως η κυριαρχια του ps2 ηταν απολυτη και δεν αφησε περιθωρια στους αλλους.

    • vonzuchter
    • Υ.Γ. και το dreamcast παιζει για τη πρωη θεση βεβαια οπως και το atari lynx στα φορητα... οποτε για τη πρωτη θεση δεν ειναι σιγουρος αλλα τεσπα

    • powerslave34
    • vonzuchter το GC εν σύγκρισή με το χάλι που λέγεται Wii U μια χαρά τα πήγε για τις τότε πωλήσεις και καινοτομίες του. Όσο για τους τίτλους & τα γραφικά του ας μην μιλήσουμε καλύτερα. Το ps2 ανέβηκε λόγω των χιλιάδων τίτλων που είχε και το CD/VD ήταν πιο προσιτό για τους thirdparties & για τα cutscnes φυσικά που ανεβάζαν συνολικά την ποιότητα του gameplay.
      Τώρα όσο αναφορά το pikimin δεν μπορεί να σταθεί σε μεγαθήρια όπως Prime - Zelda - Mario. Είχε Freedom fighters - enter the matrtx - pn03 - true crime streets of LA που από εκεί το GASA αντέγραψε τα καλύτερα και άλλα πολλά.

    • vonzuchter
    • Οτι και να πεις για το GC ειναι λιγο τι να λεμε. Το WiiU ειχε τις προοπτικες να γινει κατι παρομοιο. Και τωρα παλι κονσολα να αγοραζουμε? εσκασα τοσα φραγκα για το WiiU. Tι να πεις...

    • BigBOSS
    • "powerslave"
      "To GC είχε καινοτομήσει με τα mini-dvd's Blue ray αλλά οι thrid parties ήταν τόσο στενόμυαλες οι εταιρίες που δεν προσχωρήσαν με την τεχνολογία αυτή....... μείνανε στα κλασικά DVD & CD's .."

      σιγά μην ασχολιόνταν με mini dvds, επειδή έτσι ήθελε η Nintendo, το DVD ήταν το μέλλον.

    • joehok
    • φιλε powerslave34 δεν με καταλαβεσ καθολου.....ειχα και εχω παντα τον κυβο και τον αγαπω...και οσοι τον πηραν εμειναν ικανοποιημενοι και τεχνολογικα τα παιχνιδια του ηταν ολα πλ πιο δυνατα....resi 4 ktl και ειχε παρα πολλα παιχνιδια και fightings rpgs και exclusive και ολα τα 3rd party ηταν ΠΑΝΤΑ καλυτερα σε κυβο και χβοχ αλλα δυστυχως σε πωλησεις και χρημα το πλειστεσιον φανερο το πιο αδυναμο μηχανημα τα διελυσε τα αλλα δυο....λεφτα στα πορτοφολια της νιντεντο δεν μπηκαν πολλα.....μετα καπακι εκανε το προτοποριακο αλλα αδυναμο ds και εβγαλε λεφτα κα μετα εβγαλε το πρωτοποριακο αλλα αδυναμο wii και εβγαλε επισης λεφτα......η νιντεντο δεν μπορει να κοντραρει στα ισα με παραγωγη εργοστασιου την μαικροσοφτ που ειναι πλ μεγαλο χαρτι απο τοτε που μπηκε....θα συνεχισει να κανει τα δικα της κολπα που εμπορικα αλλοτε πιανουν αλλοτε οχι.....πιστευω τωρα να με καταλαβες

    • powerslave34
    • BigBOSS ναι γιατί θα τους χάλαγε να ασχοληθούνε...... Στην τελική αυτό ήταν μίνι DVD-Blue Ray ακόμη παραπάνω από το DVD και σε χωρητικότητα ακόμα περισσότερο. Αλλά είπαμε Sony είναι αυτή που κρατάει και αντιγράφει τις πατέντες άλλων εταιρειών όπως του Snes με το CD-Rom.......

      joehok έχεις δίκιο αλλά διόρθωσε με αν κάνω λάθος....
      Μετά το GC και μετά το WII η Nintendo έχει πάρει άσκημη κατρακύλα........
      Ειδικά με το NX που φήμες λένε ότι οι τίτλοι θα είναι μόνο digital.....
      Χάνει και τα υπόλοιπα 10 εκατομμύρια fans που είχε.......
      ναι το ps2 τα διάλυσε και τα δυο λόγω πλειάδα τίτλων και όχι λόγο γραφικών αυτή είναι η διαφορά

    • Roronoa
    • @powerslave

      minidvd ετρεχε το gamecube που ειχαν πολυ μικροτερη χωρητικοτητα απο τα dvd που ειχαν οι αλλες κονσολες, καμια σχεση με bluray. Μαλιστα αν θυμαμαι καλα καποια παιχνιδια ειχαν και συμπιεσμενα τα video για να χωρεσουν ή ηταν σε 2 minidvd.

    • powerslave34
    • Roronoa αυτήν την λεπτομέρεια δεν την γνώριζα αλλά και συμπιεσμένα που ήταν τα videos πάλι μια χαρά δείχνανε. Μόνο δυο παιχνίδια είχανε διπλά dvd's το enter the matrix & metal gear sold the twin snakes & το wind waker με το ocarina of time & master quest.

    • rabbit
    • 1,5 giga τα mini DVDs του Gamecube,4,7 τα standard DVDs των PS2-XBOX.
      Το κανεις καποιος λαθος ή να μην ξερει κατι το καταλαβαινω.
      Το να ειναι ασχετος κ παραληλλα να το παιζει κ γνωστης-ξερολας δεν μπορω να το καταλαβω ομως

    • powerslave34
    • djprogres δίκη μου παράλειψη για την χωριτικότητα. Πάνω στην βιασύνη μου απλά ξέχασα να το αναφέρω.

      Εντάξει ρε παιδιά μια παράλειψη έκανα. Πως κάνετε έτσι;
      Δεν είπα ότι τα ξέρω όλα αλλά και ούτε άχσετος είμαι rabbit .
      Οι χαρακτηρισμοί σου θα μπορούσαν να είναι πιο κόσμιοι
      Η αγένεια τις περισσότερες φορές rabbit είναι χειρότερη από την αμάθεια.

    • iankysyrath
    • powerslave@ ποτε δεν είπα ότι έχω αυταπάτες για το αν θα κάνει η Nintendo όλα όσα έγραψα..είπα και το λέω τελευταία φορά: κατά τη γνώμη μου πρέπει να βάλει το χέρι στη τσέπη και να φτιάξει ένα δυνατο μηχάνημα..πιο δυνατό από ps4 αν θέλει να πετύχει και να είναι και αρχιτεκτονικής εύκολης για να έρθουν οι 3d party devs. Αυτό είναι μια άποψη, δεν είναι μια αυταπάτη που θα γίνει..το πιο πιθανό είναι ότι δε θα γίνει. Άλλο το "αν..." και άλλο "τι θα πρέπει να..."!

      τα mini dvd's φτιαχτηκαν για λόγους κατά της πειρατείας και παρεπιπτόντως όσο θυμάμαι την άθλια ποιότητα των cutscenes λόγω μη επαρκούς χώρου, βγάζω σπυράκια...δες τα cutscenes του reign of fire για παράδειγμα, που ήταν σαν να βλέπεις ριπαρισμένο dvx, ενώ στην έκδοση του ps2 το έβλεπες σan DVD, όπως ακριβώς έπρεπε με άλλα λόγια.

      παρεπιπτόντως, βρε μαν θύμισε μου.. ο dickinson στο avatar σου εκεί που ναι χαρούμενος, είναι την περίοδο πριν να μάθει ότι του έφαγε τη γυναίκα ο Nikki Sixx?lololol (πλακα κάνω και μενα μου αρεσουν οι Maiden)

    • vonzuchter
    • @iankysyrath ξεκολλατε η νιντεντο δυνατο μηχανημα δε βγαζει για τον απλουστατο λογο οτι δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να το κανει. Και για ποιο λογο να βγαλει. Και ετσι και αλλιως χωρος στην αγορα για μια ΤΡΙΤΗ κονσολα να παιζει τους ιδιους τιτλους με τις αλλες δυο δεν υπαρχει. Μοιραια η Νιντεντο θα ακολουθησει αλλο δρομο και θα προσπαθησει να κανει οτι εκανε με το GC και το Wii. Να βγαλει κατι διαφορετικο δηλαδη. Εχω πει πολλες φορες οτι μεγαλο μερος του προβληματος ειμαστε εμεις οι καταναλωτες της Νιντεντο. Βγηκαν ΑΑΑ τιτλοι στην αρχη της ζωης του WiiU. ΟΛΟΙ πηγαν ακλαφτοι εκτος φυσικα του rayman legends και του assasins creed οσον αφορα σε ποσοστο πωλησεων επι πουλημενων κονσολων. Ολα τα υπολοιπα δε πηγαν καλα. Εγω δεν αγοραζω παντως κονσολα νιντεντο για να παιζω metal gear και call of duty. Kαι το ιδιο και εκατομυρια αλλοι. Με απλα λογια ειναι εγκλωβισμενη και απο το κοινο της η Νιντεντο. Κακα τα ψεματα ο γραφικοκαγκουρας και ο fps-ακιας δυσκολα θα αγορασουν κονσολα νιντεντο ακομα και αν ειναι υπερτουμπανο . Πρωτα θα περιμενουν υποστηριξη απο τους 3d. Οι 3rd παλι δε θα υποστηριξουν αν δε δουν πρωτα μια κονσολα που να τους βολευει η αρχιτεκτονικη της να ειναι ευκολες οι παραγωγες και κυριως αν δε δουν να πουλανε οι τιτλοι που εκει ειναι το μεγαλυτερο προβλημα δυστυχως.

    • powerslave34
    • iankysyrath σε ευχαριστώ για την χιουμοριστική απάντηση σου και συγχώρεσε με αν ήμουν λίγο επιθετικός έναντι σου. Δεν έχω κάτι μαζί σου ούτε με τα άλλα άτομα που διαφωνούμε μέσα στο forum αυτό. To avatat του Bruce είναι από το 1985 στο LA άλλοι λένε του 1987. Στο θέμα μας, Η Nintendo με το NX και τo digital χωρίς optical drive θα απομακρύνει και τους 10 εκατομμύρια fans που τους έχουν μείνει. Όσο για το θέμα region lock & το chipαρισμα στις κονσόλες της ήταν πάντα δύσκολο. Κοίτα το ps2-ps3-ps4 κερδίζουν κατά κράτος σε θέμα dvd και MS & Nintendo, γιατί ακόμη και καλό gameplay να μην έχει την σώζουν τα cutscnes & τα videos. Πολλά δυστυχώς θα έπρεπε να κάνει μετά την GC & WII εποχή και πολλά δεν έκανε ακόμη και τώρα στο Wii U. Διαφωνώ με την πολιτική του digital γιατί οι περισσότεροι θα τα κατεβάζουνε σε emulators και με ενα compatible πρόγραμμα convetor και τέρμα τα 400-500 για κονσόλες.
      Αυτό με την γυναίκα του Bruce ισχύει;;; Αν ναι στείλε κανένα link να γουστάρουμε!!!

      vonzuchter τα λεφτά σου δεν τα κλαις μόνο εσύ για το Wuu U και εγώ μαζί για συμπάρασταση!! Το θέμα ότι οι thrid parites τίτλοι ps4 & xbox one είναι πολύ ανώτεροι από του Wii u. Το Hyrule warriors & Mario kart 8 & Yoshi's Woolly World κάνανε ψηλές πωλήσεις. Η κονσόλα δεν είχε και δεν έχει τίλτους και το gamepad του Wii u δεν έχει αξιοποιηθεί επαρκώς στο έπακρο. Σε αυτό συμφωνώ και εγώ. Αν οι προγραμματιστές μπορέσουν και εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες της νέας κονσόλας τότε θα υπάρχει πλειάδα παιχνιδιών από thrid parties. Περισσότερη μνήμη & χωρητικότητα και δυνατό hardware. Αυτά πρέπει να ενσωματώσει η Nintendo στο NX αν θέλει να πετύχει. Φαντάζεστε Mario-Metroid & Zelda με Unreal Engine 4?!!!?

    • iankysyrath
    • vonzuchter@ ποιος είπε ότι δεν έχει την οικονομική δυναμη για να βγάλει ένα πολύ δυνατό μηχάνημα;; Οι λόγοι είναι καθαρά θέμα φιλοσοφίας που δύσκολα θα κάνει κάτι τέτοιο. Ειδικά τώρα, μετά από 2 χρόνια κυκλοφορίας των ps4 και xboxone δε νομιζω ότι θα της είναι δυσκολο να βγάλει αντίστοιχης ή και μεγαλύτερης δύναμης μηχάνημα..φτηνήναν τα υλικά αυτής της κατηγορίας θέλω να πιστεύω! anyway, δε διαφωνω και το ξαναλέω ότι δύσκολα θα δούμε την υπέρβαση από μέρους της.

      powerslave@ μπορεί χωρίς optical drive να ξυνίσει αρκετός κόσμος, αλλά τελικά δε νομίζω ότι θα ναι το τέλος του κόσμου..στη πραγματικότητα, εμένα τουλάχιστον πιο πολύ με βόλεψε το digital στο wiiU. Που ξέρουμε..μπορεί να βγάλουν καμια βασική έκδοση, χωρίς drive και καμιά με drive...τρελοι είναι εξάλλου!ο λόγος που κολλάω στα specs και στην αρχιτεκτονική είναι οι 3d party και οι devs που πλεον δεν έχουν χρόνο για χάσιμο. Με Nintendo games αποδείχτηκε ότι μια κονσόλα δε μπορεί να χει μεγάλη ζωή, ούτε και μεγάλες πωλήσεις!τα παιχνίδια πλέον απαιτούν περισσότερο χρόνο ανάπτυξης λόγω hd, οπότε χρειάζονται κι άλλες εταιρίες να θέλουν να δώσουν τα παιχνίδια τους σε μία κονσόλα, για να κρατιέται το momentum και να μην υπάρχει λειψυδρία. Δεν έκλαψα ποτέ τα λεφτά μου για το wiiU, δόξα το θεό φτάνω τους 250 τίτλους retail και digital, αλλά δυστυχώς όταν από αυτούς είναι οι 50 "κανονικοί" τίτλοι κι οι άλλοι είναι indie, κάπου εκεί καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πήγε καλά!
      Προσωπικά, αν η Nintendo δεν κάνει την υπέρβαση σε όλους τους τομείς, πιστεύω ότι δεν θα μπορέσει να σταματήσει την κατρακύλα! Και μη κοροιδευόμαστε, αυτή η καραμέλα "δεν ανταγωνίζομαι τους άλλους 2" είναι παπάτζες που λέγαν λόγω του ότι ξέραν ότι είναι απροετοίμαστοι για την HD era και φυσικά γιατί ξέραν εκ των έσω, ότι το μηχάνημα δεν πρόκειται να χει υποστήριξη 3d party. Τη θέλουμε τη διαφοροποίηση, αυτό το κάτι ξεχωριστό που έχουν οι κονσόλες της Ninty, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ισούται με mariomachine only!
      powerslave@ ισχύει και αν googlαρεις μπορείς να βρείς και συνέντευξη του Nikki Six....και μετα εγενετο το "tattoed millionaire"

    • joehok
    • εγω θα γραψω για αλλη μια φορα πως η νιντεντο δεν μπορει να κοντραρει στα ισα τους υπολοιπους οικονομικα και χαιρομαι που παντα κανει κατι διαφοερτικο
      επισης γελαω με αυτους που κραζουν τα μινι δισκακια σε κυβο....οκ δεν ειχαν καλα βιντεο αλλα σε ολα τα παιχνιδια ο κυβοσ ειχε καλυτερο gameplay απο ps2.αυτη ειναι η αληθεια.και αυτο μετραει τελικα.
      επισης ο κυβος ηταν πολυ φιλικος προς τους σχεδιαστες αλλα και παλι το ps2 με το που βγηκε χωρις ακομα να εχει ωθηση απο παιχνιδια τα καταστρεψε ολα.και για την νιντεντο και για την σεγκα και για την μαικροσοφτ
      τελος ειναι δεδομενο πως καποια στιγμη θα κταργηθουν τα δισκακια οποτε δεν εχω προβλημα να το κανει η νιντεντο,τι να κανουμε δεν μου αρεσει αλλα θα γινει.
      υπαρχει κοσμος που θα γκρινιαζει παντα και θα βρισκει χαζες δικαιολογιες για να μειωσει ενα μηχανημα και δυστυχςσ εδω στην ελλαδα εχουμε πολυ τετοιο κοσμο....

    • powerslave34
    • iankysyrath δεν νομίζω ότι τα υλικά είναι τόσο φτηνά όσο αναφέρεις. Η σημερινή τεχνολογία κοστίζει όσο θα κοστίσει και μια ακριβή καλή κονσόλα πχ ps4. Αν η Nintendo κάνει το NX σαν το ps4/xbox one τότε MS & Sony θα φτιάξουνε κάτι πολύ δυνατότερο και ακριβότερο.
      Πιο πολύ με ανησυχεί για το retail κομμάτι που ανέκαθεν με την πάροδο των δεκαετιών γίνεται σπάνιο και συλλεκτικό και όσοι έχουν προλάβεις τις «χρυσές» δεκαετίες 80 & 90 καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ. Η λογική του να μην έχει optical drive το NX με ενοχλεί ανεξάρτητα αν ακόμα δεν μπορώ να υιοθετήσω την λογική του digital. Αυτό άρχισε σταδιακά με το Wii u που δεν βάζανε manuals μέσα μόνο κάτι 2-4σέλιδες που αυτό άρχισε να εδραιώνεται με το έτσι θέλω από την Nintendo Ευρώπης πιο συγκεκριμένα από την Γερμανία γιατί η Nortec από εκεί μας προμηθεύει όλα τα παιχνίδια και αξεσουάρ και κονσόλες. Τώρα αν βγάλουν δυο εκδόσεις του NX μία με optical drive & μια χωρίς πάει καλώς. Αν όχι κακό δικό τους. Εκείνη θα χάσουνε μεγάλο μερίδιο από την παγκόσμια αγορά. Ήδη υπάρχουν αρκετά προγράμματα compatible που με emulators παίζεις σε laptop ή workstation εντελώς ανέξοδα αυτά που δεν θα βγούνε και παλιά παιχνίδια.
      Εγώ και οι περισσότεροι που είναι συλλέκτες σε retail υλικό παιχνιδιών και κονσόλων με το digital θα πάψει να ισχύει η έννοια της συλλογής και φυσικά και η χαρά του να ανοίγεις κάτι καινούριο και να το ευχαριστιέσαι και να ξέρεις ότι θα το έχεις πάντα στην κατοχή σου. Το πρόβλημα είναι στην πλειοψηφία τους οι indie τίτλοι δεν είναι αυτό που ζητάει ο μέσος & casual gamer. Μετά την GC & Wii εποχή άρχισαν να χάνονται τα ψηλά budget για χρηματοδότηση καλών παραγωγών για ανάπτυξη παιχνιδιών πιο συγκεκριμένα μετά το 2009-2010. Το πρόβλημα δεν εστιάζεται στο να έχεις 50 ή 100 ή 200 τίτλους αλλά στο να υπάρχει φαντασία και δομή και δράση σε ένα τίτλο. Tα τελευταία 5 χρόνια ότι βγαίνει σε ps3-ps4 & xbox 360 –xbox one κάθε τρεις και λίγο για ένα παιχνίδι & 5 DLC και πρέπει να μπαίνουμε στο τρυπάκι να χρυσοπληρώνουμε το παιχνίδι διπλά & τριπλά για την ανικανότητα και ανευθυνότητα των εταιρειών που έχουν βρει την εύκολη λύση να μαδάνε τον καταναλωτή με το επιχείρημα έλλειψη χρόνου για να διορθώνουν τις ατέλειες του τίτλου όταν τους έχουν φορτώσει μέσα στο χρόνο και άλλους 15 για να τους προωθήσουν στην gaming αγορά πχ ubisoft που έχει καταντήσει να βγάζει 3 assasssin’s creed τον χρόνο και EA & activision.
      Γιατί το Wii μπορεί να μην άγγιξε πότε την ποιότητα ps3 & xbox 360 αλλά πότε δεν κορόιδεψε και εξαπάτησε το κοινό της με αλλεπάλληλα DLC όπως οι MS & SONY.
      Τουλάχιστον για την εποχή του GC & Wii από όσο θυμάμαι. Χαθήκανε τα καλά παιχνίδια με τις καλές παραγωγές και την αστείρευτη φαντασία και δράση των ανθρώπων που τα φτιάχνανε. Γιατί ακόμα και τώρα δεν βγάζουνε στο Wii u ένα καινούριο 3D Mario & ένα καινούριο Prime; Γιατί δεν χρησιμοποιείσαι ποτέ Unreal Engine 4 η Nintendo για το Wii U;

    • powerslave34
    • Τώρα για το mariomachine όπως και η Sony πουλάει τρελά με tekken – uncharted & kill zone & God of War το ίδιο πουλάει και η Nintendo με Mario-Metroid – Zelda. Τουλάχιστον το Wii u στο θέμα του HD για 1080p προσπάθησε να δείξει κάτι αλλά αδικήθηκε τόσο στο θέμα του Gamepad όσο και στο θέμα των third parties που δεν μπορούσαν να φτιάξουν τίτλους τόσο για την περιπλοκότητα του gamepad όσο και την αδυναμία του hardware. Την συνέντευξη του Nikki Six την είδα αλλά γούσταρα και κανένα live video να τον δούμε εν δράσει ……με την wife’s Dickinson!!!
      joehok αυτό το φαινόμενο δεν είναι μόνο στην χώρα μας αλλά δυστυχώς σε όλη την υφήλιο. Εγώ και εσύ και κάποιοι άλλοι σαν εμάς είναι σαν τα μαύρα πρόβατα όταν υποστηρίζουν το GC. Το ps2 πέτυχε πιο πολύ λόγω πλειάδα τίτλων και dvd palyer και όχι τόσο για την ποιότητα των τίτλων τους. Τόσο απλό. Όποιοι θέλουν να το καταλάβουν ας το καταλάβουν………

*