Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ποσό ρεκόρ για σπάνια κόπια του Super Mario Bros. 3 σε δημοπρασία

*
Αν έχετε στην κατοχή σας σφραγισμένη κόπια του Super Mario Bros. 3, τότε φροντίστε να τη φυλάξετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και δεν αποκλείεται να κοστίζει μια περιουσία. Ένα εξαιρετικά σπάνιο αντίτυπο του παιχνιδιού πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι $156.000 και πρόκειται για τον πιο ακριβό τίτλο όλων των εποχών.

Η πώληση έγινε από τον οίκο Heritage Auction και έσπασε το ρεκόρ που κρατούσε το πρώτο Super Mario Bros. κόπια του οποίου πωλήθηκε για $114.000 μέσα στο 2020. Το αρχικό ποσό ήταν $62.500 όμως φαίνεται οι συλλέκτες εκτίμησαν την αξία της εν λόγω κόπιας για πολύ υψηλότερο ποσό.


Από πλευράς της, η Valarie McLeckie, Director of Video Games της Heritage Auctions δήλωσε ενθουσιασμένη από το νέο ρεκόρ και δήλωσε ότι δεν της προκαλεί έκπληξη ότι πρόκειται για ένα ακόμα παιχνίδι Super Mario.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*