Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προπληρωμένες κάρτες Blizzard στη χώρα μας

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εξέλιξη είχαμε όσον αφορά στις προπληρωμένες κάρτες που σχετίζονται με υπηρεσίες της αγοράς των videogames στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, η αλυσίδα καταστημάτων Public ανέβασε πριν από λίγες ώρες μία σειρά από prepaid κάρτες για παιχνίδια της Blizzard, προσφέροντας έτσι στους παίκτες των τίτλων Heroes of the Storm, HearthStone και World of Warcraft, αλλά και σε όσους έχουν λογαριασμό στο Battle.net τη δυνατότητα να προσθέσουν χρήματα χωρίς τη χρήση κάποιας πιστωτικής κάρτας. Η εξέλιξη αυτή έρχεται να προσφέρει έξτρα βοήθεια σε όσους αντιμετωπίζουν ακόμη πρόβλημα με τη χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής τους κάρτας λόγω των capital controls. Μπορείτε να βρείτε όλες τις προπληρωμένες κάρτες της Blizzard εδώ.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*