Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες επίσημες πληροφορίες για το Football Manager 2019

*
SEGA και Sports Interactive ανακοίνωσαν τα βασικότερα χαρακτηριστικά του επερχόμενου Football Manager 2019, που επιτέλους περιλαμβάνει το γερμανικό πρωτάθλημα και φιλοδοξεί να γίνει η καλύτερη κυκλοφορία της σειράς. Το κομμάτι που εστιάζονται οι περισσότερες αλλαγές είναι αυτό της προπόνησης. Έχουν προστεθεί μια σειρά από επιλογές και προγράμματα που θα βοηθήσουν τους προπονητές να πάρουν το καλύτερο από τους επαγγελματίες παίκτες και να αναδείξουν νέα ταλέντα. Αυτά, σε συνεργασία με προπονητές από όλο τον κόσμο, για να διασφαλιστεί πως ότι υπάρχει στο παιχνίδι βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Οι προπονητές θα έχουν ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο του τρόπου που αγωνίζεται η ομάδα τους, μιας και ένας ακόμα τομέας που έχει υποστεί τροποποιήσεις είναι αυτός της τακτικής. Είτε μπορούν να επιλέξουν ένα από τα έτοιμα συστήματα, είτε να διαμορφώσουν το δικό τους, με ιδιαίτερες τακτικές και φιλοσοφία. Επιπλέον υπάρχει μεγαλύτερη γκάμα εντολών προς την ομάδα, είτε πρόκειται για καταστάσεις επίθεσης είτε όταν αμύνεται.

Οι 36 ομάδες των δύο πρώτων κατηγοριών του γερμανικού πρωταθλήματος θα δώσουν νέα χροιά στο franchise και αυτό συνοδεύεται από την προσθήκη της γερμανικής γλώσσας στον τίτλο. Επιπλέον, είναι φανερές οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στο user interface, πάντοτε με γνώμονα την καλύτερη εμπειρία των παικτών. Μην ξεχνάμε την προσθήκη του VAR (Video Assistant Referee) και της goal-line technology που βοηθούν το FM19 να κάνει ακόμα ένα βήμα προς το ρεαλισμό. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*