Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πότε αναμένονται τα Star Wars Battlefront 2 και Titanfall 2

Η Electronic Arts έκανε μια σειρά ανακοινώσεων τα ξημερώματα της Τετάρτης 11 Μαϊου, οι οποίες περιστρέφονταν κυρίως γύρω από τα οικονομικά της στοιχεία. Πέραν αυτού όμως, αποκάλυψε αρκετά και ενδιαφέροντα στοιχεία για πολλά games της, όπως το Star Wars Battlefront και το Titanfall. Αρχικά, το Titanfall 2 (που έχει ήδη αποκαλυφθεί επίσημα) θα κυκλοφορήσει μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους για PC, PS4 και Xbox One. Όσον αφορά στο Star Wars: Battlefront, θα πρέπει να αναμένουμε το δεύτερο μέρος του franchise μέσα στο 2017, αφού πλέον υπάρχει στο πλάνο της εταιρείας ένα sequel.



Αυτό οφείλεται βέβαια και στο γεγονός ότι το Star Wars: Battlefront πούλησε πάνω από 14 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και μάλιστα μέσα σε μια περίοδο που πέρασε οριακά τους τέσσερις μήνες. Η ΕΑ τόνισε ακόμη πως το νέο Star Wars game της Visceral θα κυκλοφορήσει πιθανότατα το 2018, ενώ σημείωσε το ενδεχόμενο να έχουμε τουλάχιστον ένα νέο Star Wars game κάθε χρόνο μέσα στην επόμενη τριετία-τετραετία. Τέλος, σημειώνεται πως στις αρχές του 2017 αναμένεται και το Mass Effect: Andromeda.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*