Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πότε θα έρθουν οι πρώτοι τίτλοι με υποστήριξη DX12

Στο Twitter αποφάσισε να μιλήσει ο Phil Spencer της Microsoft για το DirectX 12 αποκαλύπτοντας πως είναι πολύ πιθανό οι πρώτοι τίτλοι με υποστήριξη του συγκεκριμένου πρωτοκόλλου που θα δούμε να έρθουν εντός του 2015. Με το DX12 να είναι κανονικά διαθέσιμο σε Xbox One και Windows 10 ο Spencer αισιοδοξεί πως η ζωή των developers θα γίνει πιο εύκολη ενώ θα έχουν και ένα παραπάνω κίνητρο για να ακολουθήσουν το “δωδεκάρι”. Από τους πρώτους τίτλους που θα το υποστηρίζουν είναι το Forza Motorsport 6. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα Spencer και Aaron Greenberg (Turn 10 Studios) βρέθηκαν στα γραφεία του studio όπου ο Spencer έμεινε πολύ ευχαριστημένος με αυτά που είδε. Άντε να τα δούμε και μεις με το καλό.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*