Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε έκπτωση τίτλοι της Activision στο Steam

Όσοι επισκεφθούν την δημοφιλή πλατφόρμα της Valve, θα έχουν την ευκαιρία να κατεβάσουν στο σύστημα τους μία σειρά από επιλεγμένους τίτλους της Activision, οι οποίοι προσφέρονται με έκπτωση έως και 75%. Στη σχετική λίστα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και τα Call of Duty: Ghosts (€40.19), Call of Duty: Black Ops 2 (€44.99), The Amazing Spider-Man (€10.19) και άλλα. Οι παραπάνω προσφορά θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Μαΐου.



Επιπλέον, από τις 2 Μαΐου και για όλο το Σαββατοκύριακο, οι χρήστες του Steam θα βρουν μία σειρά από Star Wars τίτλους, οι οποίοι και προσφέρονται με έκπτωση έως και 66%, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του πακέτου Star Wars Collection έναντι € 30.59 (αντί για €89.99).



Η εν λόγω συλλογή περιλαμβάνει 14 αντικείμενα και συγκεκριμένα τα Star Wars Battlefront II, Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast, Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, Star Wars Jedi Knight: Mysteries of the Sith και Star Wars Republic Commando. Σπεύσατε λοιπόν και may the 4th be with you…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*