Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε ανάπτυξη το Metroid Prime 4

*
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Nintendo στη φετινή Ε3 στη δημοσιότητα δόθηκε μια "εικόνα" που τάραξε τα νερά των οπαδών της εταιρείας. Σε ανάπτυξη είναι το νέο κεφάλαιο της σειράς Metroid, το Metroid Prime 4, που αναμένεται να κυκλοφορήσει για τη νέα κονσόλα της εταιρείας, το Switch. Στη συνέχεια ακολουθεί το σχετικό trailer της αποκάλυψης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
27 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Volga
    • Όπως πετυχημένα διάβασα κάπου άλλου...

      User: "You cant expect to win E3 by throwing a short video with just music and a logo.."
      Nintendo: "Hold my beer..."

    • powerslave34
    • Επιτέλους μετά από 10 χρόνια έχουμε να δούμε αξιόλογη συνέχεια της σειράς των Metroid Primes. Και όντως Volga μόνο η είδηση στην E2017 ήταν αρκετό για να φέρει τα πάνω κάτω. Άλλωστε η Sony & MS δεν δείξανε και σπουδαία πράγματα.
      Τουλάχιστον η Nintendo έδειξε κάτι σημαντικό έστω και μετά από 10 χρόνια....
      Το μόνο που πρέπει να μας ανησυχεί περισσότερο είναι ότι δεν είναι η Retros Studios στην ανάπτυξη ενός τόσο σημαντικού franchise. Πιστεύω να βγει καλό και άξιο των προκατόχων τους μην βγει καμιά φόλα σαν το Metroid Other M.

    • joehok
    • φιλε blackmore σε αυτα που λες συμφωνω.... ομως για το ζελντα θα διαφωνησω ειναι αποψη σου...εγω οσο περνανε οι ωρες πιο πολυ μου αρεσει....και ειναι αμετρητες. και θεωρω πως ζωντανεψε το ενδιαφερον μου και γενικα το βρισκω αρκετα ζελντα με ολα τα mini puzzles etc......εγω παντως ειμαι φανατικος metroid τα εχω παιξει ολα ολα ολα και δεν ενθουσιαστηκα καθολου με την ανακοινωση...

    • powerslave34
    • Blackmore καλό είναι να μην τρέφουμε αυταπάτες και φρούδες ελπίδες ότι θα είναι καλύτερο από το πρώτο Metroid Prime. Το Metroid Prime 4 σίγουρα θα βγει καλό γιατί τα προηγούμενα χρόνια είχε απορρίψει πολλά projects και ιδέες από άλλα studios για το boot sequel του εν λόγω franchise.To αν θα πετύχει ή όχι είναι και θέμα προσέγγισης των παικτών που θα ασχοληθούνε. Αν κάποιος το παίξει για πρώτη φορά μπορεί και να του αρέσει και να ενθουσιαστεί κιόλας ενώ εμείς οι παλαιοί παίχτες μπορεί να μας ξενίσει κάτι σίγουρα. Σίγουρα μια δόση από τα παλιά θα έχει και θέλω να πιστεύω ότι κάποια από τα μέλη της Retro έστω και ανώνυμα χωρίς να μπουν στα credits του παιχνιδιού σίγουρα θα βοηθήσουν τα μέγιστα ώστε να βγει αξιοπρεπέστατο και δυναμικό. Δεν θα αφήσουν ξανά μια Team Ninja να καταστρέψει ένα παιχνίδι με ιστορία σαν και αυτό. Δεν θέλω να πιστέψω ότι το 4 θα είναι σαν το other m. Στην τελική μην προδικάζεις ένα παιχνίδι προτού καν βγει και το παίξεις ή προτού βγει ένα trailer. Στην τελική και να μην αρέσει σε κάποιους δεν έγινε και τίποτα. Εδώ δεν άρεσε το Halo 4 & 5 που ασχολήθηκε η Retros. Ναι είδα τις άλλες εταιρείες που λες που βγάζουν γρήγορα παιχνίδια με ένα κάρο ατέλειες και πρέπει να αγοράζεις ένα κάρο dlc& patches για να διορθώνεις τα ελαττώματα τους. Επειδή δεν είμαι τόσο Zelda fan όσο του Metroid δεν μπορώ να εκφέρω υποκειμενική και ολοκληρωμένη άποψη. Το τελευταίο Zelda μου άφησε ανάμικτα και μπερδεμένα συναισθήματα άλλα τώρα blackmore που θα βγούνε καινούρια dlc με dungeons μέχρι τα τέλη του έτους ίσως να αναθεωρήσεις και να το πιάσεις πάλι. Καλό gaming. Ελπίζω κάποια μέρα να βρεθούμε ώστε να γνωριστούμε και από κοντά.

    • powerslave34
    • joehok δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που δεν ενθουσιάστηκες. Γιατί; Επειδή δεν θα είναι η Retro Studios και θα είναι κάποια άλλη ομάδα; Μην ξεχνάς ότι όταν η Retros Studios δημιούργησε το αριστούργημα που λέγεται Metroid Prime και που επιτευχθείκε με τεράστια επιτυχία στις 3 διαστάσεις δεν τους γνώριζε κανείς μετά γίνανε γνωστοί. Και εγώ είμαι φανατικός οπαδός του Metroid από το NES το 1986. Αρά γιατί από το να είσαι χαρούμενος είσαι απογοητευμένος και επιφυλακτικός;

    • joehok
    • ξενερωσα για πολους λογους...οκ θα βγει αλλα ποτε και απο ποιον και γενικα τι θα γινει και ποτε θα γινει...ακομα και το λογκο δεν ηταν επισημο....τωρα το 1 ηταν τρομερο το 2 οχι τοσο καλο και το 3 το πηρα day one και ηταν παλι οκ...οποτε απο μια σειρα prime που εχει μια παιχνιδαρα και δυο ετσι και ετσι γιατι να ενθουσιαστω τοσο πολυ..δλδ δεν ξερω και αν χρειαζομαστε ενα prime4 ..επισης το switch εχει αναγκη απο παιχνιδια first k third party συντομα δεν εχει αναγκη απο ανακοινωσεις kirby 2018 yoshi 2018 metroid 2021 etc... αποψη μου παντα.

    • joehok
    • για μενα και το zelda τελικα βγηκε παιχνιδι της δεκαετιας για πλακα....αλλα το wiiu δεν το εσωσε.......εγω ελπιζω να βγει και το prime 4 παιχνιδαρα και το switch να βγαλει πολλες παιχνιδαρες απλα η αληθεια ειναι καπου στην μεση και δυσκολα να γινουν και τα 2

    • joehok
    • το μετροιντ σε 3ds ισως σε 3d να ειναι πιο κομπλε απο αυτο που ειδαμε...νταξ για το ζελντα ολα σχετικα ειναι,,,ξερω πολλα ατομα φανατικα με ζελντα...που και το skyward τους αρεσε και δεν τους κουρασε και δεν αλλαξαν γνωμη....και γενικα πολοι φαν και γνωστοι μου αλλα σε πολλα πολλα φορουμς θεωρουν οτι το τελευταιο εχει ολα τα βασικα στοιχεια σαν ζελντα ...τωρα το οκαρινα νομιζω παντα θα τα σπαει...και η μονο η μουσικη σε gerudo ειναι καλυτερη απο οοοολο το breath of the wild......τι να λεμε τωρα

    • powerslave34
    • joehok ότι για πολλούς το breath of the wild δεν πέτυχε όπως έπρεπε στο gameplay και την συνείδηση των παιχτών όπως στα παλιά Zelda. Πολλές ατέλειες και ελλειπή στοιχειώδη στοιχεία gameplay. Το Mettroid Prime 2 Echoes δεν άρεσε σε πολλούς οπαδούς για την δυσκολία και την χρωματική παλέτα του. Πολύ σκοτεινό με δύσκολους γρίφους και εχθρούς και πολύ ζόρικα boss (boost guardian - Quadraxis etch). Το Metroid Prime 3 Corruption παρά ήταν εύκολο και βατό σε πολλά σημεία με εύκολες μάχες και καλό χειρισμό και αρκετά πιο φωτεινό εν συγκρίσει με το 2.Το Metroid Prime 4 θα κυκλοφορήσει ή στα μέσα ή στα τέλη του 2018 που τότε θα βγει και το Darksiders 3 άλλος ένας πολύ δυνατός τίτλος. Πιστεύω να βγει καλό και να σταθεί επάξια όπως οι προκάτοχοι του. Πριν 2-3 χρόνια είχανε βγάλει ένα demo για το Metroid 4 Ressurection που στο Wii U αλλά είχε ακυρωθεί για άγνωστους λόγους ή καλύτερα για τις απογοητευτικές πωλήσεις του Wii U. Το Metroid Prime είναι και θα παραμείνει ένα από τα κορυφαία παιχνίδια όλων των εποχών μαζί με το Resident Evil 4 όσο αφορά το Gamecube που μας άλλαξε και μας απογείωσε την διασκέδαση μας για την τότε εποχή. Άσε που και τώρα οι τριάδα των Metroid Primes ακόμα μια χαρά κρατάνε.

    • powerslave34
    • blackmore εγώ δεν σου είπα ότι θα βγει το metroid prime 4 και θα είναι κορυφή απλά σου είπα μην βγάζεις συμπεράσματα εκ του ασφαλούς. Πρώτα βγαίνει κάτι μετά το παίζουμε και μετά κρίνουμε. Η Nintendo έχει πει μέχρι τα τέλη του 2018. Όσο για το Wii U που για πολλούς απέτυχε εγώ ακόμα παίζω third parties τίτλους και είναι μια χαρά κονσόλα με ωραία γραφικά και αρκετές δυνατότητες απλά η Nintendo δεν πίστεψε ποτέ στο Wii U και ποτέ δεν το υποστήριξε όπως θα έπρεπε, ήταν ανίκανη να διαχειριστεί το marketing και το επικοινωνιακό κομμάτι με τους καταναλωτές και το απαιτητικό κοινό της.

      Επειδή έχω και ps4 & xbox one και αρκετά παραπάνω τίτλους από ότι έχεις εσύ γνωρίζω καλύτερα τα bags που έχουν τα περισσότερα παιχνίδια σε frame rate και άλλα προβλήματα που παρουσιάζουν. Αλλά λύνονται με απλά updates και άλλα με dlc και άλλα σχεδόν καθόλου.

    • joehok
    • παντως οι ατελειες στο ζελντα ειναι λιγο παραδοξο. παιζει να ειναι το open world game με τα λιγοτερα bugs και ατελειες....το μετροιντ μπορει να βγει το 18 μπορει το 19 μπορει και το 20 ειναι λιγο τρεχα γυρευε η φαση....για αυτο και σηκωθηκα απο την καρεκλα με ενα λογκο

    • powerslave34
    • blackmore μην ξεχνάς ότι τα περισσότερα παιχνίδια της Nintendo εκτός ότι είναι αρτιότερα και με πιο σωστή δομή gameplay είναι μακράν και πιο μεγάλα σε διάρκεια. Μόνο οι τίτλοι της στο wii U καθυστέρησαν στις προηγούμενες κονσόλες ήταν στην ώρα τους.
      Τα καινούρια παιχνίδια που αγοράζω μετά από 1-2 μήνες όχι από μεγελοκαταστήματα αλλά από αλλού κλειστά καινούρια πάντα αν ένα κάνει 69,99 εκεί το αγοράζω και 40 με 35 ευρώ. Άρα πίστεψε με πάλι κερδισμένος βγαίνω.

      joehok οι ατέλειες στο breath of the wild όσο αφορά την έκδοση του Wii U ήταν αρκετές (frame rate - pop ups) και ούτε μετά το update φτιάξανε εντελώς και τα γραφικά εν έτη 2017 όταν πήγαινες σε ένα τοίχο και είχε θολούρα και άλλα προβλήματα. Θέλω να πιστεύω ότι το Metroid Prime 4 θα το κυκλοφορήσουν μέχρι τα τέλη του 18 όπως ανακοίνωσε η Nintendo. Και να καθυστερήσει 2-3 μήνες για βγει τέλειο χωρίς ελαττώματα δεν έγινε και κάτι η αναμονή πάντα αξίζει παραπάνω γιατί δεν μιλάμε για τυχαίο τίτλο. Με το να εικάζεις το πότε θα βγει δεν έχει νόημα ας βγει και να είναι καλό όπως τα παλιά και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε τότε.

    • powerslave34
    • Blackmore


      Υπήρχε μια περίοδος που κατέκρινα την Nintendo και εσύ προσπαθούσες να με πείσεις να αλλάξω γνώμη. Τώρα που η Nintendo προσπαθεί και τα πάει μια χαρά γκρινιάζεις άνευ λόγου και αιτίας και σου φαίνονται όλα στραβά και παράξενα. To Metroid Prime 3 Corruption μια χαρά ήταν για την εποχή και τον τότε χειρισμό του. Τι δεν σου άρεσε ακριβώς δηλαδή; Γραφικά και δράση στο έπακρο. Τι παραπάνω περίμενες τότε το 2007; Να είσαι λογικός και όχι παράλογος. Η Nintendo την κάθε περίοδο βάζει και την εκάστοτε τεχνολογία και με αυτήν πορεύεται και όποιος θέλει ακολουθεί. Εσύ έχεις ξενερώσει με το Zelda και εν μέρει είναι λογικό γιατί ούτε εγώ ξετρελάθηκα αλλά πιστεύω ότι μετά από 10 χρόνια το Metroid Prime 4 θα βγει δυνατό και ανταγωνιστικό δεν έχει περιθώρια αποτυχίας. Κάτσε πρώτα να βγει και μετά κρίνε το. Εσύ το κρίνεις προτού καν βγει. Στην τελική αν δεν σου αρέσει πλέον να περιμένεις. Που το ξέρεις αν θα είναι καλό ή όχι; Αυτό κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει. Ας βγει πρώτα ένα trailer και αν δεν σου αρέσει μην το αγοράσεις. Δεν πρόκειται να σε πείσει ή να σε πιέσει να πάρεις κάτι με το ζόρι αλλά δεν μπορεί να κρίνεις ένα παιχνίδι προτού καν κυκλοφορήσει.

      ΥΓ

      Δεν ξέρω και δεν με αφορά αν συνορεύεται με τον Σάκη ή όχι αλλά ο τύπος τα γράφει ωμά και έξω από τα δόντια χωρίς να εθελοτυφλεί με παρεμφερείς δικαιολογίες και ανύπαρκτα δρώμενα απλά εκφέρει εδραιώνοντας την άποψη του απόλυτα πετυχημένα στο γενικό σύνολο του εκάστοτε θέματος

    • powerslave34
    • Blackmore η τριάδα των Metroid Primes ήταν όλα first person shooter. Ειδικά το πρώτο Metroid Prime που το θεωρώ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μέχρι στιγμής είχε πάρει πολλά στοιχεία από το Super Metroid. Το Metroid other m ήταν third person και απέτυχε να αναβιώσει την ιστορία του super Metroid (1994). Εγώ πιστεύω ότι μέχρι τα τέλη του 2018 που θα κυκλοφορήσει το Metroid Prime 4 η αναμονή θα αξίζει και το τελικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει την μεγάλη αναμονή μας και φυσικά το γενικό αποτέλεσμα του τίτλου.
      Ναι μπορεί να μην καθυστερούν τόσο αλλά σύγκρινε την ποιότητα και ποσότητα του gameplay της Nintendo με τις αντίστοιχες MS & Sony. Σε κάθε Mario – Metroid & Zelda θες 2 εβδομάδες για να τα τερματίσεις ενώ στις άλλες κονσόλες το πολύ 2-3 ημέρες από 8-12 ώρες ημερησίως.
      Εγώ πιστεύω ότι το Metroid Prime 4 βγει στην ώρα του και θα είναι καταπληκτικό ως Metroid fan.

    • billbig
    • Σημείωση: Αφαιρέθηκε σχόλιο με link προς ευθέως ανταγωνιστικό site, μιας και τέτοιες παραπομπές δεν επιτρέπονται στα σχόλια, όπως αναφέρεται στους όρους χρήσης του Enternity.

    • powerslave34
    • blackmore ναι αλλά κρίνεις αμφισβητώντας το αν θα βγει καλό και στην ώρα του. Άρα γιατί κολλάς στο λογότυπο και μόνο; Όταν θα κυκλοφορήσει ο τίτλος κοίτα να κολλήσεις στην ουσία του παιχνιδιού. Τότε θα μπορείς να εκφέρεις και να κρίνεις αν σου αρέσει ή όχι. Το Mario & Zelda είναι μια χαρά τίτλοι αλλά το Metroid δίνει άλλη βαρύτητα σε κάθε της μηχάνημα. Το Mario 3D World στο Wii U δεν ήταν κάτι σπουδαίο αλλά όταν είχε βγει το demo του Metroid Prime 4 Resurrection είχε γίνει χαμός που το απέρριψε η Nintendo εξαιτίας του Gamepad και τον χαμηλών πωλήσεων με το ρίσκο να το βγάλει και να μην πουλήσει όχι στο να μην πετύχει!! Επειδή εγώ δεν ασχολούμαι με φορητές ήμουνα ενάντια πριν την κυκλοφορία του Federation Force το οποίο ήταν ένα spin off shooter με στυλ hack & slash. Απλά το συγκεκριμένο ήταν το pre-sequel rebirth για ένα καινούριο Metroid Prime.

    • powerslave34
    • blackmore μα αυτό σου γράφω πιο πάνω ότι να το κρίνεις βάση ενός trailer ή από το τελικό αποτέλεσμα του gameplay όχι από το λογότυπο. Επειδή το Metroid Prime 4 θα είναι η συνέχεια των προηγούμενων Primes το λογικό θα είναι να είναι το ίδιο στους μηχανισμούς και στα υπόλοιπα της σειράς αλλιώς δεν θα το ανακοίνωναν ως Prime αλλά κάπως διαφορετικά. Κοίτα λοιπόν να μην κολλάς και επηρεάζεσαι από ένα απλό λογότυπο αλλά από παιχνίδι όταν θα βγει εκεί θα μπορέσεις να κρίνεις αν θα σου αρέσει και αν είναι της αρέσκειας σου. Εκ του συνολικού αποτελέσματος κρίνεις κάτι και από το περιεχόμενο του και όχι από το εξωτερικό περιτύλιγμα.

    • powerslave34
    • blackmore τόση ώρα προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις το αυτονόητο που δεν είναι το λογότυπο που εικάζεις εσύ το αν και πότε θα βγει και αν θα είναι καλό ή στην ώρα του. Προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι το παιχνίδι αυτό καθεαυτό είναι που θα κριθεί από το καταναλωτικό κοινό ήτοι gamers δηλαδή και όχι από το λογότυπο. Το Switch θα το αγοράσω πιο πολύ για το Metroid 4 που αν πετύχει θα βγει 5 & 6. Δεν θα το πάρω μόνο για το Mario & Zelda όπως κάνουν οι περισσότεροι gamers.

    • powerslave34
    • blackmore επί εποχών GC & Wii & Wii u δεν ήσουνα τόσο επιφυλακτικός όπως τώρα με το Switch οποίο ακόμη και σαν υβριδική κονσόλα πηγαίνει αρκετά καλά και η Nintendo δείχνει να μην κάνει ξανά τα ίδια λάθη του παρελθόντος. Εγώ θα σου πρότεινα να της δώσεις μια ευκαιρία ακόμη. Άλλωστε το Switch δεν στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στο Zedla έχει πλειάδα και υποστήριξη thrird parties τίτλων και RPG & Indies. Ναι οι περισσότεροι fans είναι επιφυλακτικοί επειδή φάγανε την φόλα με το Wii U και εν μέρη είναι δικαιολογημένοι αλλά εσύ πχ με το Xbox one που δεν έχεις ΑΑΑ third parties games & exclusive παιχνίδια άρα που θα καταλήξεις σε επιλογή PS4 & Switch αφού δεν σε καλύπτει η MS.

    • powerslave34
    • blackmore εσύ ποια λάθη βλέπεις ακόμα ότι κάνει η Nintendo τώρα και με το Switch? Τα λάθη που έκανε και πλήρωσε για την αδιαφορία και αλαζονεία της ήταν επί εποχής Wii U. Γιατί από όσο θυμάσαι στην περίοδο GC & Wii δεν μπορούσε να της πάει κανείς κόντρα, και κορυφαίους τίτλους είχε και μηχανήματα ανταγωνιστικά με αρκετές καινοτομίες για την τότε εποχή. Εμένα το Switch με ενδιαφέρει μόνο σαν οικιακή και όχι σαν φορητή να παίζει στην τηλεόραση μόνο. Δεν έχω σκοπό να στραβωθώ με τόσο μικρή οθόνη το κινητό μου & το tablet μου έχει μεγαλύτερη. Εκτός αυτού δεν μου αρέσουν οι φορητές και ούτε έχω αλλά και ποτέ δεν πρόκειται να ασχοληθώ.
      Τελικά έχεις και PS4; Παλιότερα μου είχες αναφέρει ότι είχες μόνο Xbox one. To Dark Souls 3 δεν μου αρέσει σαν action – rpg. Αν είναι να κοιτάζεις την καλύτερη έκδοση ανάμεσα σε κονσόλες τότε θα στραφείς στην έκδοση του PC που είναι πιο δυνατή. Τι εννοείς δεν έχουν στήριξη; Σε θέμα online & multiplayer? Στο Mario kart 8 & Splatoon στο Wii U νομίζω πως είχε. Ότι είναι πανάκριβα ναι είναι αλήθεια αλλά από τα μαγαζιά που πάω και το αγοράζω τα παίρνω 15-20 κάτω από την αρχική. Μην ξεχνάς ότι εποχής Nortec οι μισοί τίτλοι ερχόντουσαν στην χώρα μας. Τώρα δεν ξέρω τι κάνει η Cd Media….
      Αν εννοείς στήριξη να σου βγάζουν συνέχεια updates & dlc για να λύνουν τις ατέλειες στα περισσότερα παιχνίδια τι να πω...
      Όπως το βλέπεις. Άποψη σου δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη γιατί σκέφτεσαι με άλλη νοοτροπία. Εγώ τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα. Δεν τα βλέπω τόσο μονόπλευρα. Υπάρχουν οι μεν και οι δε και αναλόγως διαλέγεις και παίρνεις. Το Switch προσπαθεί και ο κόσμος για αυτό έχει προσεγγίσει τη νέα της κονσόλα με τόσο ενθουσιασμό από εκεί που είχε απομακρυνθεί με το Wii U. Μακάρι να μπορούσες να το έβλεπες και εσύ αυτό.

    • Volga
    • Καλά βρε σεις... Βγαίνει Metroid και μάλιστα...Prime! και συζητάτε ΑΝ θα σας αρέσει;;; Όταν το προηγούμενο Metroid φτιάχτηκε σε Hardware ποιότητας λίγο παραπάνω από Gamecube ps2 ????

      Είμαστε σοβαροί; Έχετε διανοηθεί τι θα δούμε;;; Έχετε καταλάβει πόσες γενιές μπροστά είμαστε;

      Δεν ξέρω για την πορεία του Switch... (είναι σαν να μου αναλύει κάποιος το τελικό σκόρ με συγκεκριμένες ομάδες στον τελικό του Championsleague 2018 από σήμερα).

      Αυτό που ξέρω-βλέπω είναι ότι η ανάπτυξη λόγω ARM και κακά τα ψέματα των εκπληκτικών εργαλείων που τόσα χρόνια έχουν κάνει άλματα σε αυτό το επίπεδο (λόγω Google, Samsung, Apple) κατάφέρνει μέσα στον ίδιο χρόνο κυκλοφορίας της κονσόλας να παρουσιάσει XENOBLADE. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνουμε τι γίνεται, αλλά ενώ το Xenoblade X χρειάστηκε να βγει 4 χρόνια μετά την κονσόλα, για την επόμενη κονσόλα έχουμε κυκλοφορία 10 μήνες μετά την κυκλοφορία της...

    • powerslave34
    • Volga εγώ υπέρ του καιναούριου Metroid Prime 4 είμαι. Καλό θα ήταν να βγάζανε και ένα trailer να πάρουμε μια πρώτη γεύση από gameplay τώρα που δεν θα είναι η Retros Studios στην ανάπτυξη. Κάποιοι άλλοι από αυτό το forum αμφισβητούνε το Switch και το Prime 4. Ονόματα δεν αναφέρω για να μην εκθέσω. Πάντα ήμουνα φανατικός οπσδός της σειράς του Metroid από το 1986 του NES. Εύχομαι να βγει στην ώρα του και να είναι καλό και ανταγωνιστικό όπως τα προηγούμενα Primes.
      Όσο για την πορεία του Switch μια χαρά τα πηγαίνει ειδικά τώρα που κόβει λίγο από τις πωλήσεις του PS4.

    • sdragon
    • Δηλαδή θα αγοράζατε έναν τίτλο, ακόμα και της Νιντέντο, με κλειστά τα μάτια μόνο με ένα λογότυπο; Επειδή τα παλιά ήταν ωραία παιχνίδια; Συνεχίζετε όμως και μου αναφέρετε μόνο first party τίτλους που θα βγουν. Πιστεύετε ότι αυτό είναι το πρόβλημα της φορητής κονσόλας; Αν ναι, τότε πάω πάσο.

    • powerslave34
    • Blackmore οι μέχρι στιγμής third parties τίτλοι που έχουν ανακοινωθεί για το Switch κανείς δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα αλλιώς θα τους είχαν ακυρώσει προτού καν τους ανακοινώσουν. Δεν μιλάω για ποδόσφαιρο και μπάσκετ μόνο. Εντάξει όταν βάλεις psn κάρτα θα σου στείλω το nickname να με κάνεις και εκεί ώστε αν είναι να παίξουμε diablo 3 reaper of souls. Δηλαδή εσύ blackmore κατά την γνώμη σου, πιστεύεις ότι οι third parties τίτλοι που θα μεταφερθούν στο Switch εκτός από τους exclusive δεν θα είναι ισάξιοι των άλλων εκδόσεων και για αυτούς τους λόγους δεν πρόκειται να πάρεις το Switch? Πιστεύεις ότι είναι επαρκής αυτοί οι ισχυρισμοί ώστε να σε κρατήσουν για να μην προβείς στην αγορά της έστω και μελλοντικά; Τότε το ίδιο θα έπρεπε να είχες κάνει και με τις προηγούμενες κονσόλες της Nintendo ειδικότερα με το Wii U. Which of course you don’t.
      Sdragon γιατί αναφέρεσαι στο λογότυπο μόνο; Η ουσία είναι το παιχνίδι το ίδιο. Εσύ που ξέρεις αν θα πετύχει ή όχι; Εγώ πιστεύω ότι θα είναι αρκετά καλό σαν τα παλιά. Δεν θέλω να πιστέψω ότι μετά από 10 χρόνια θα το βγάλουν και δεν θα είναι εφάμιλλο των προηγούμενων τριών. Το πρόβλημα είναι τα thrird parties games αλλά τώρα που πηγαίνει καλά έστω και σαν υβριδική τώρα όλα τα studios πηγαίνουν να αναπτύξουν και να μεταφέρουν τίτλους. Αρά εσύ που συνεχίζεις να πιστεύεις ότι υπάρχει ακόμη πρόβλημα;

    • powerslave34
    • Blackmore για το gamepad του Wii U ήταν δύσχρηστο για προγραμματισμό και ήταν η αιτία για πολλές ακυρώσεις τίτλων. Ένας από αυτούς ήταν και το Metroid Prime 4 Resurrection που είχε βγάλει ένα demo η Retro Studios και η Nintendo το ακύρωσε για τους τότε γνωστούς λόγους. Σε πολλά παιχνίδια πχ Darksiders 1 & 2 – The amazing Spiderman 2 και κάποια άλλα το gamepad έμενα στο τρόπο χειρισμού & παιξίματος μου έλυσε τα χέρια και οι εκδόσεις ήταν αξιοπρεπέστατες σε γραφικά χωρίς σπασίματα & frame drops.
      Αν εννοείς την λύση Galaxy 1 & 2 που ήταν 3d platforms χωρίς την συνοχή του open world ναι ούτε εμένα μου άρεσαν. Το καινούριο Mario odyssey ακολουθεί τα χνάρια του Mario Sunshine & Mario 64. Το παράξενο και ενδιαφέρον με το Switch είναι ότι σιγά-σιγά ξανά μαζεύει το παλιό χαμένο κοινό της με αυτά που βγάζει. Θέλω να πιστέψω ότι με το Metroid Prime 4 θα μας δώσει κάτι καλό μετά από τόσο καιρό αποχής. Όταν είχα πάρει το Xbox 360 είδα χαοτική διαφορά με τα γραφικά με αυτά του Wii σε πολλά παιχνίδια. To Wii πέτυχε λόγω χειρισμού και όχι για τα γραφικά του και την δύναμη του, εν αντιθέσει με το Gamecube που και δυνατό μηχάνημα ήταν και άριστους τίτλους είχε.
      Μην περιμένεις στο Switch να δεις τις τέλειες εκδόσεις σε γραφικά από third parties games. Θα είναι καλές αλλά όχι καλύτερες από MS & Sony. ¨Ότι πληρώνεις αυτό παίρνεις και η Nintendo επένδυσε στην λογική επιτυχίας του Wii όχι κάτι πολύ ακριβό αλλά κάτι που θα αγοραστεί και θα τραβήξει. Τα παιδάκια θα παίζουν Switch και οι ενήλικοι MS & Sony.

*