Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε προσφορά το Xbox One στην Ελλάδα

Το Xbox One πωλείται πλέον και στα ελληνικά καταστήματα σε μειωμένη τιμή, ακολουθώντας τη λογική προσφοράς που έγινε και στην αγορά της Αμερικής. Συγκεκριμένα, με μια γρήγορη βόλτα στις αλυσίδες Public, ΠΛΑΙΣΙΟ, Κωτσόβολος και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μπορεί οποιοσδήποτε να βρει την έκδοση της κονσόλας χωρίς το Kinect έναντι €349. Με λίγο ψάξιμο και τα… σχετικά τηλεφωνήματα μάθαμε πως η προσφορά ισχύει για ορισμένες αλυσίδες που συμμετέχουν στην εν λόγω ενέργεια από τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως (η προσφορά) θα διαρκέσει για λίγες ακόμη ημέρες και μετά η τιμή του εν λόγω πακέτου θα ανέβει ξανά στα "φυσιολογικά" επίπεδα, δηλαδή αυτά των €399. Αν δεν έχετε λοιπόν Xbox One και ψάχνετε μια καλή προσφορά, να η ευκαιρία σας!


Μπορείτε να βρείτε στη συνέχεια τα links των αλυσίδων που έχουν ρίξει την τιμή του Xbox One.
Κωτσόβολος
Public
ΓΕΡΜΑΝΟΣ
ΠΛΑΙΣΙΟ


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
20 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Microsoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microsoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Saiyan85
    • Για τα δεδομένα της τσέπης του μέσου έλληνα είναι ακριβό, όπως και οι υπόλοιπες newgen κοσνόλες. Παρόμοια κατάσταση και στα νέα παιχνίδια. Προτείνω υπομονή έως ότου πέσουν κι άλλο οι τιμές και ανακοινωθούν προσφορές ΚΑΙ σε νέα παιχνίδια.

    • DevilSpawn
    • Πολύ καλή τιμή. Εγώ το αγόρασα στα 500€ γιατί δεν μου αρέσει να πηγαίνω με τα δεδομένα του Έλληνα.
      Μπράβο στα παιδιά του site που μέσα σε λίγη ώρα και με μερικά τηλ. ενημέρωσαν τον κόσμο!

    • winters
    • Αυτή την στιγμή οι τιμές είναι.

      Wii U - 200€
      One - 320€
      PS4 - 365€

      Μην κάνω διαφήμιση, είναι πανεύκολο να βρείτε που.

    • Viper71
    • @Saiyan85 Συγνώμη αλλα εχω την εντυπωση ότι το εκανες λυσσα!! το gaming παντα ηταν ακριβο χομπυ στην Ελλαδα, ειτε λοιπον τα "χωνεις" και απολαμβανεις ειτε περιμενεις και εχεις χασει το 50% της διασκεδασης οοοοταν φτασουν οι κονσολες και τα παιχνίδια στις τιμες που πιστευεις ότι αξιζει η αγορα τους, επισης στα 349 δεν θυμαμαι ποτε να αγορασα "νεα" κονσολα, (με προχειρους υπολογισμούς μιλαμε για περιπου 120.000δρχ), επισης τα παιχνίδια ΜΙΑ ΖΩΗ σε αυτές τις τιμες κυμαινονταν από 50~70Ε που σημαινει 17.000δρχ εως 23.850δρχ και εάν κανω λαθος οι "παλιοι" να με διορθωσουν!!

    • PORTAL
    • @Viper71 Μια χαρα τα λεει ο Saiyan85. Το γεγονος οτι ηταν παντα ακριβα τα παιχνιδια στην Ελλαδα ειναι επιχειρημα; Δικαιολογει κατι; Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος στα λογικα του που να δεχεται να δουλευει 3 μερες για να αγορασει το The Order 1886 πχ. Και δεν παει πουθενα το παιχνιδακι, εκει θα ειναι και του χρονου, γυρω στο δεκαπενταευρο . Ο,τι εχει να προσφερει τωρα θα το εχει και τοτε. Ας αρχισουμε λιγο να ψηφιζουμε με την τσεπη μας, καλο θα μας κανει.

    • alessan
    • Συμφωνω απολυτα με commenter! Κ επειδη το ηθελα το neo geo τοτε δεν το πηρα ποτε καθως ο μεδος ορος ητανν 70-90 χιλιαδες δραχμες το παιχνιδι το μακρινο 199κατι! Δλδ κανα 250αρι ευρω το παιχνιδι! Οποτε τα επαιξα με emulator μετα! Πλεον τα βρισκουμε αν περιμενουλε λιγο κοψοχρονια! Τωρα οποιοςδωσει ας πουμε μια 70αρα για το the order ε τα θελει ο απαφτος του :)

    • alessan
    • Κ οντως στο μυαλο του κοσμου το ΧΟ πρεπει να ειναι 300-350 οπως κ το U 200-230! Κ οταν τα βαζουν με τετοιες τιμες φευγουν! Απλα η Ms κ η Νιντεντο πρεπει να παρουν αποφαση οτι θα εχουν χασουρα απο το HW οπως ειχε κ η Sony με το ps3

    • Tim of Heavens
    • Αν νομίζει κάποιος ότι το να αγοράσεις μια κονσόλα ή ένα game σε χαμηλότερη τιμή ή μετά από καιρό χάνεις μέρος της διασκέδασης είναι βαθιά νυχτωμένος. Το gaming δεν είναι οίκος μόδας ή ρούχα που πρέπει να τα φοράμε την εποχή που βγαίνουν για να δείξουμε πόσο ψευτοκουλτουριάρηδες είμαστε καμπόσοι. Όποτε θέλω μπορώ να αγοράσω κάτι και να το ευχαριστηθώ σαν το πήρα day one. Ο καταναλωτής που βγαίνει χαμένος και συχνά ξυνισμένος είναι αυτός που σκάει τα 50-70 ευρώ και μετά γκρινιάζει (συνήθως) ότι το παιχνίδι δεν αξίζει τα λεφτά που ξόδεψε. Μόνο όσοι παίζουν κυρίως online έχουν μια ορθή δικαιολογία να αγοράζουν άμεσα ένα τίτλο ο οποίος και πάλι σε 1,5 μήνα έχει χάσει το 20-25% της αρχικής του τιμής. Τα άλλα είναι κουραφέξαλα. Τα μισά μου games για το Xbox 360 αγοράστηκαν ζελατινάτα/σφραγιδάτα σε τιμές που κυμαίνονται από 5-20 ευρώ και πληροφορώ όποιον έχει αμφιβολίες ότι η διασκέδαση και η εμπειρία που μου προσέφερε το καθένα δεν έχει χαθεί ούτε στο ελάχιστο. Ίσα ίσα γίνεται καλύτερα σε μερικούς τίτλους λόγω διόρθωσης των bugs/issues και άλλες ''παρενέργειες". Γλυτώνω και 20-30 ευρώ και είμαι GG.
      Πολλοί Έλληνες δεν βρίσκονται σε άνετη οικονομική κατάσταση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να αγοράσουν καινούρια κονσόλα ή παιχνίδι (και 2 και 3). Το θέμα είναι γιατί να το κάνουν όταν δεν τους ελκύει η μέχρι τώρα πορεία τους (myself included). Ορισμένοι είναι ορθοί καταναλωτές και αγοράζουν κάτι σύμφωνα με τα γούστα τους χωρίς να κολλάνε σε hype, WOW φωτορεαλιστικά γραφικά και super Special Collector's Editions, 2-3 reviews για να πειστούνε ότι το τάδε game αξίζει την προσοχή και τα λεφτά τους.

    • Tim of Heavens
    • Καλό είναι όταν θέλετε να αγοράσετε κάτι, να το κάνετε με το νου και όχι με τα μάτια διότι, το δεύτερο κάποις φορές σας ξεγελάει.

    • Enwsitis21
    • Να είμαστε ειλικρινής ο μέσος Έλληνας θα πάει να τα σκάσει να πάρει I phone 6 και όχι κονσόλα. Να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως μας συνφέρει. Η οικονομική κρίση είναι καραμέλα που έχει λιώσει ειδικά για το gaming και λέω αμα δεν έχεις λεφτά για τα βασικά σου αγαθά δεν νομίζω να σε απασχολεί αν το Χ1 είναι 200 euro ή το Ps4 250 euro. Και εγώ θέλω PS4 αλλά δεν θεωρώ ότι είναι ακριβό επείδη δεν έχω τα χρήματα εγω για να το πάρω την δεδομένη χρονική στιγμή. Για αυτό άραξα με το PS3 μου και αναμένω πότε θα έχω τα λεφτά για να παω στην επόμενη γενία (ασε δε που υπάρχουν κάτι διαμαντάκια εκεί εξω για PS3 που πάνε από 5 εως 20 euro).

    • Viper71
    • @Tim of Heavens δηλαδη θες να με πεισεις οτι αγοραζοντας πχ το XBOX 360 μαζι με τα FORZA2, FORZA3, FORZA4 ή το PS3 με τα UNCHARTED 1,2,3 μαζι, μετα απο μηνες ή χρονια κυκλοφοριας τους και τα παιξεις πχ σημερα θα τα απολαυσεις οπως να τα αγοραζες στην "ωρα" τους?

      ΟΚ εαν αυτο σε καλυπτει σαν gamer, ποιος ειμαι εγω για να διαφωνησω μαζι σου, εμενα ΟΜΩΣ δεν με καλυπτει, ΘΕΛΩ να τα παιζω οταν βγουν (ή πρωτοβγουν) για τον απλουστατο λογο οτι υστερα απο μηνες ή χρονια και την διασκεδαση που θα μου προσφεραν χανουν και την κ@υλα τους χανουν αλλα σιγουρα θα εχουν βγει και αλλα με πολυ καλυτερα πχ γραφικα, ηχο κλπ τα οποια δεν θα με τραβηξουν να ασχοληθω μαζι τους, πχ η χαοτικη διαφορα μεταξυ FORZA2 & FORZA4 (Χ360) θα ασχολιοσουν ποτε με το 2o μερος οταν θα ειχε βγει το 4ο του παιχνιδιου? Δε νομιζω...οποτε το εχασες το (τουλαχιστον) 50% της διασκεδασης που θα σου προσεφερε οταν θα το αγοραζες με το "καλημερα" το καθε ενα απο αυτα? Σιγουρα ΝΑΙ.

      Απο την αλλη πως μπορεις να εκφερεις κριτικη για ενα παιχνιδι εαν δεν το εχεις παιξει? λεω εγω τωρα.....

    • Viper71
    • @PORTAL δε ειπα οτι το γεγονος οτι ηταν ακριβα τα παιχνιδια στην Ελλαδα ειναι επιχειρημα ουτε οτι Δικαιολογει κατι, αυτο που ηθελα να καταλαβεις και εσυ και ο Saiyan85 ειναι οτι οι τιμες ιδιως των παιχνιδιων ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ με τα μακρινα 80s, 90s,00s, ισα ισα θα ελεγα εχουν γινει ιδιαιτερα προσιτες για ολον τον κοσμο, τωρα εαν "εσκασε" η οικονομικη κριση και καποια πραγματα ΔΥΣΤΥΧΩΣ ή ΕΥΤΥΧΩΣ μας μοιαζουν πια απομακρα ΟΚ ο καθενας μας προσαρμοζει τις αναγκες του και τα θελω του μεχρι εκει που μπορει να "χωσει το δικο του κουταλι στο γλυκο", τοσο απλα...

    • PORTAL
    • @Viper Ναι αλλα στα 80s και 90s το gaming απεθυνοταν και ζουσε απο μια πολυ πιο μικρη κοινοτητα (θα μπορουσαμε να το συγκρινουμε με τον χωρο του μοντελισμου πχ, οπου κι εκει τα καταστηματα ειναι "φαρμακεια"). Πλεον το gaming εχει γινει καρα-mainstream και απευθυνεται σε εκατομμυρια καταναλωτες. Αυτο επιτρεπει να πεσουν οι τιμες. Oμως δεν βλεπουμε κατι τετοιο, ιδιαιτερα στα καινουργια παιχνιδια. Τι ειναι αυτο οπου κανει τα καινουργια παιχνιδια να ειναι τοσο πολυ πιο ακριβα απο αυτα που κυκλοφορησαν, για παραδειγμα, πριν 8 μηνες; (Murdered: Soul Suspect πχ. Και μην μου πεις οτι στο συγκεκριμενο παιχνιδι διακρινεις παλια γραφικα). Ειναι εμφανες οτι στην αρχικη τιμη βασικο ρολο επαιξε το hype, το marketing και κυριως ο ιδιος ο καταναλωτης που επιβραβευει την τιμολογηση. Και οκ, σε ενα βαθμο αυτο ειναι κατανοητο, αφου μεγαλο μερος της console κοινοτητας ειναι πιτσιρικαδες. Οι υπολοιποι ομως πρεπει να τα δουμε τα πραγματα λιγο πιο ορθολογικα. Για παραδειγμα, δεν μπορω να καταλαβω πως νοειται ολα τα παιχνιδια να ξεκινανε στην ιδια τιμη. Ιδιο THE LAST OF US με το TOMB RAIDER DEFINITIVE EDITION; Για να κλεισω, θα πω οτι ΕΥΤΥΧΩΣ που υπαρχει και το Steam, διαφορετικα μπορει να βλεπαμε ακομα τιμες..Neo Geo απο μερικες εταιριες.

    • Tim of Heavens
    • Ότι το Uncharted 2 μετά από 2 μήνες από την κυκλοφορία του το αγόραζες στις 20 λίρες αντί 40 δεν σου λέει τίποτα Viper71; Δεν χρειάζεται να περάσουν 2 και 3 χρόνια για να πάρεις ένα παιχνίδι αισθητά φτηνότερα. Όσον αφορά το Forza 2 ακόμα κι εγώ που δεν είμαι φαν του racing ξέρω ότι το 2 είναι περισσότερο simulation από το 4 και δεν χαρίζει κάστανο, οπότε ναι για χάρη της πιο ρεαλιστικής οδήγησης μπορώ να καώ και με τα 2 εξίσου καλά. Το να αγοράσω PS 4 ή Xbox One π.χ. τέλος του 2015 είναι πολύ πιο συμφέρουσα επιλογή από το να το έπαιρνα όταν πρωτοβγήκε. Θα έχει καλύτερη τιμή, καλύτερο πακέτο, περισσότερα upgrades και updates και φυσικά χαμηλότερη τιμή σε τίτλους ναυαρχίδες.
      Τέλος, κριτική για ένα παιχνίδι μπορείς να εκφέρεις αν έχεις χρόονια εμπειρία από το χόμπυ, έχεις παίξει καμια εικοσαριά παρόμοιους τίτλους, έχεις δει του κόσμου τα gameplay videos (αν θες) και πιθανότατα αν υπάρχει σε demo. Videogames είναι, δεν είναι πυρηνική ιατρική να χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια.
      Δεν θέλω να σε πείσω και ούτε με ενδιαφέρει κιόλας.

    • Viper71
    • @Tim of Heavens θα σταθω μονο σε αυτο που εγραψες καθως ειναι φανερο οτι ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ σε ΟΛΑ.

      .............κριτική για ένα παιχνίδι μπορείς να εκφέρεις αν έχεις χρόονια εμπειρία από το χόμπυ, έχεις παίξει καμια εικοσαριά παρόμοιους τίτλους, έχεις δει του κόσμου τα gameplay videos (αν θες) και πιθανότατα αν υπάρχει σε demo. Videogames είναι, δεν είναι πυρηνική ιατρική να χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια................


      Δηλαδη ΧΩΡΙΣ να εχεις παιξει ενα παιχνιδι, επειδη (πιθανον) εχεις την ΕΜΠΕΙΡΙΑ χροοοοονων παιχνιδιων (31 δεν εισαι ή κανω λαθος?) και επειδη εχεις δει videos κλπ και επειδη μπορει να εχεις παιξει και το ντεμο (αληθεια σε κονσολες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙς πως μπορεις να παιξεις ενα ντεμο τους..) και επειδη εχεις παιξει και καμμια 20αρια παρομοια GAMES (λεμε τωρα...) μπορεις να ασκησεις κριτικη σε ενα παιχνιδι..ΜΑΛΙΣΤΑ! ενδιαφερουσα αποψη!!

    • RiderSoMysterious
    • Ρε συ Viper, έχει 2 posts που είτε κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι γράφει ο Tim είτε εστιάζεις σε σημεία που ελάχιστη σχέση έχουν με το ζουμί της υπόθεσης. Μπορείς να μας εξηγήσεις πώς υπολόγισες το -50% και βάλε της χαμένης ευχαρίστησης; Υπάρχει καμιά συνάρτηση δηλαδή; Σοβαρές απαντήσεις, μόνο επί του θέματος παρακαλώ. :p

    • Viper71
    • Ρε συ Rider (για να χρησιμοποιήσω και εγώ τη γλωσσα σου) κανεις πως δεν καταλαβαίνεις ή εμενα μου φαίνεται? Είπα με τον άνθρωπο συμφωνω ότι διαφωνούμε στις απαντήσεις μου που δεν σε καλυψα? Οσο για το 50% όταν πάρεις και άλλη κονσόλα εκτός από το 360 και παίξεις ετεροχρονισμενα οποιοδήποτε παλιο παιχνίδι της θα καταλάβεις πολύ καλά τι εννοώ.

    • Roronoa
    • Ενα παιχνιδι οσα χρονια και αν περασουν παραμενει το ιδιο παιχνιδι (εκτος αν βγουν patches :P).
      Οι λογοι που ενα παιχνιδι θα προσφερει λιγοτερη διασκεδαση μετα απο 2 μηνες ειναι ειτε να εχουν βγει καλυτερα παιχνιδια στο ειδος του και να εχεις παιξει αυτα τα παιχνιδια, ειτε να ειναι online και να μην υπαρχει κοσμος να παιξεις. Αυτοι οι 2 ειναι οι βασικοι λογοι που μου ερχονται στο μυαλο.


      2 μηνες ειναι 0 μηνες.
      Οσοι δεν μπορουν να αντεξουν 2 μηνες ειναι απλα παρασυρμενοι απο το hype και θελουν να συμμετεχουν στο τζερτζελο, δεκτο. Μπορει να θελουν να αποφυγουν spoilers, δεκτο. Αλλα 2 μηνες δεν ειναι τιποτα.

      Ακομα και ενα παλιο παιχνιδι σαν το "A link to the past" ή το "mario galaxy" ή ακομα και το πρωτο halo ειναι παντα διαχρονικα κατα την γνωμη μου.
      Προσφατα επαιξα το "snatcher", ναι εχω παιξει καλυτερα adventures αλλα και παλι ηταν καλο παιχνιδι.

    • darkshark981
    • Αφού σχεδόν όλα τα παιχνίδια παίζονται πλέον σε Pc και δεν έχει σχεδόν καθόλου exclusives games αχρείαστο είναι!

    • Tim of Heavens
    • darkshark981:@ Το PC έχει περισσότερα exclusive games από ότι έχουν και οι 3 κονσόλες νέας γενιάς combined. Να κάτσω να στα καταγράψω είναι λίγο ανούσιο όπως φυσικά ανούσιο είναι και το post που κάνω για να σου απαντήσω ξέροντας ήδη ότι το δικό σου το έγραψες είτε βιαστικά, είτε με περιπαικτικό τρόπο αλλά, ας το φάω το καρότο.

      Viper 71: @ Ξέρεις ότι στο καπάκι με το Mass Effect 3 (το παίζω που και που) ασχολούμαι και με Demon's Crest για Super Nes; Το Πάσχα έχω προγραμματίσει να καταπιαστώ με το Planescape Torment ( δεύτερη φορά). Προσωπικά και PS 4 να πάρω ή Xbox One δεν θα τρελαθώ (έχω παίξει σε φιλαράκι Ryse και Forza Horizon 2) από την στιγμή που θεωρώ τα παιχνίδια τους μέχρι στιγμής (1 χρόνο καθαρό βγάλανε και είναι νωρίς) ρηχά για τις δικές μου απαιτήσεις.
      Όσον αφορά γι αυτό που είπα παραπάνω ότι μπορώ να εκφέρω κριτική αν δεν έχω παίξει τίτλο ναι έχει μια μικρή δόση υπερβολής η δήλωσή μου. Σε γενικές γραμμές όμως ισχύει καθώς η πλειάδα των παιχνιδιών σήμερα είναι αντιγραφές με άλλο όνομα και άλλο κόσμο. Δεν είναι νέες ιδέες ή καινούριες να μην ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. Πολλοί gamers παίζουν από την εποχή της Amiga, Spectrum, Atari κτλ. Ε δεν πιστεύω ότι μετά από τόοοοοοοοοοοοοοοσα χρόνια δεν μπορούν να κατανοήσουν τι τους κάνει κλικ ή όχι. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω το χειριστήριο στα χέρια μου για κάθε παιχνίδι που βγαίνει ώστε να το "νιώσω" αν αξίζει; Τι τα θέλουμε τότε τα reviews, τα videos, τα demos, τα gaming sites. Να έχουμε τους δημοσιογράφους να κάνουν άρθρα μόνο για την πιο φιλοσοφική πλευρά του gaming;

*