Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε υψηλό επίπεδο οι συζητήσεις για την αναβίωση του Onimusha

Σύμφωνα με δηλώσεις του παραγωγού Yoshinori Ono, οι συζητήσεις για την αναβίωση της σειράς Onimusha έχουν περάσει πλέον σε επίπεδο ανώτερων στελεχών. "Έχω μιλήσει με ανθρώπους με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί στo Onimusha και όλοι εχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αναβίωση της σειράς. Όμως οι fans θα πρέπει να γνωρίζουν πως, για την ώρα τουλάχιστον, δεν έχουμε προχωρήσει πιο πέρα από τις συζητήσεις. Για την ώρα είμαι αφοσιωμένος στο Street Fighter V και δεν είμαι σε θέση να κάνω τα ίδια, όπως όταν επρόκειτο για την ανάπτυξη του Street Fighter IV", δήλωσε ο Ono.



"Αυτό που μπορώ να κάνω, είναι να διαβεβαιώσω τους fans πως οι συζητήσεις πραγματοποιούνται σε "υψηλό" επίπεδο. Καταλαβαίνουμε την ανάγκη επιστροφής για πολλές σειρές και θα επανέλθουμε στο μέλλον, όταν έχουμε κάτι να πούμε για αυτές", σημείωσε κλείνοντας ο Ιάπωνας developer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tim of Heavens
    • Δεν ξέρω τι θα γίνει με το Onimusha. Πραγματικά θα ήθελα ένα τέτοιο game αλλά στο στυλ των πρώτων με την Resident Evil λογική τους στο gameplay και όχι σαν κάτι Blade Warriors ή το τελείως action Dawn of Dreams. Βέβαια από την άλλη υπάρχει και το Ni-oh της Team Ninja που από τα λίγα gameplay sections που έχουν παρουσιαστεί με καλύπτει για Samurai σφαξίδι.

*