Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε 28 νέες αγορές το Xbox One το Σεπτέμβριο

H Microsoft ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πλάνο λανσαρίσματος του Xbox One στις νέες αγορές που μπαίνουν στο πλάνο τον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα, η αμερικανική εταιρεία προσθέτει στη λίστα της από τις 2 του μήνα την Χιλή και την Κολομβία, ενώ από την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου την Ιαπωνία. Η Ελλάδα βρίσκεται στο επόμενο ακριβώς στάδιο, υποδεχόμενη το Xbox One την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου μαζί με τις αγορές του Βελγίου, της Τσεχίας, της Δανίας, της Φινλανδίας, της Ουγγαρίας, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας, της Πολωνίας, της Πορτογαλίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Σλοβακίας, της Σουηδίας, της Ελβετίας, της Τουρκίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.


Στις 15 Σεπτεμβρίου στη λίστα μπαίνει το Ισραήλ, ενώ στις 23 του μήνα το Χονγκ Κονγκ, η Ινδία, η Κορέα, η Σιγκαπούρη, η Νότια Αφρική, η Ταϊβάν και η Κίνα. Το «χορό» κλείνει η Ρωσία στις 26 Σεπτεμβρίου. Με αυτές τις προσθήκες, το Xbox One θα βρίσκεται στα τέλη Σεπτεμβρίου σε 41 χώρες, την ώρα που το PS4 προσφέρεται σε καταναλωτές 58 χωρών (με τις 48 να υπάρχουν στην αντίστοιχη λίστα από το 2013).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
24 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Microsoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microsoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • DevilSpawn
    • Δεν θα είχαν λεφτά για μαζική παραγωγή της κονσόλας και μέχρι να βγει το δάνειο για να βγάλουν και τις επόμενες άργησε στις υπόλοιπες χώρες. Γραφειοκρατία βλέπεις.

    • BigDaddy
    • Απλως νομιζαν οτι η σονυ δεν θα βγαλει 1η κονσολα μεχρι που η 13η φεβρουαριου του 13 ειναι πλεον μερα πενθους οσο και η ανεπαναληπτη Ε3 2013 για την MS.

      Επεισης τα καναν σκ@τ@ στη παραγωγη με την AMD. Και αυτο γιατι φαινεται οτι ξερουν.Επαναπαυθηκαν και αυτο ειναι τελικως το αποτελεσμα.

    • AnimaPura
    • Βασικά αυτό που είπε ο BigDaddy, περίμεναν κυκλοφορία από την Sony το 2014 και όχι το 2013 και έτσι βιάστηκαν να κυκλοφορήσουν το One όπου ήταν πιο "βολικό".

    • monstermax
    • Καλή τύχη στην MS, περιμένω να ξεπεράσουν το WiiU μέχρι το τέλος του χρόνου αλλά ως εκεί. Έχουν πολύ δρόμο ακόμα και δεν γνωρίζω αν υπάρχει περιθώριο για κέρδος στο πλαίσια που έχουν θέσει στόχο.

    • BigDaddy
    • monstermax oτι ειπες καλη τυχη μονο την σωζει το θεμα ειναι οτι αυτα τα πληρωνει ενα μηχανημα ενω τα λαθη ειναι της εταιριας.Ο κοσμος για να καταδικασει την εταιρια θα την πληρωσει την νυφη το μηχανημα.Φυσικο επακολουθο Αυτο ειναι ολο

      Εχω ξαναπει στο Κωνσταντινο Καλκανη μια διαφορετικη αποψη που απλως ειναι αποψη οχι προφητεια απλως βαση το τι εχουμε ακουσει και ξερουμε

      Αν βαση την ανακοινωση του νεου προεδρου πωληθει το brand χβοχ λογω οικονομικων απωλειων (που αυτοι ξερουν και βλεπουν ενας θεος ξερει πως) σε αλλη εταιρια πολυ πιο δημοφιλη και αρεστη πιστευω οτι μπορει να εχουμε πραγματικο ντερμπυ στις επομενες δεκαετιες η και τρομερα νεες εποχες δεδομενα κλπ που σημαινει ισως και γιατι οχι και αλλες πρωτιες. ξαναλεω ειναι ενα ενδεχομενο ειτε γινει ειτε οχι. offtopic και το κλεινω επι τοπου.

    • kokouman
    • Να πουληθει το xbox σε αλλες εταιρειες..δηλαδη που ? Σε Apple ή Samsung ? Υπαρχει αλλη εταιρεια εκτος απο την MS που μπορει να υποστηριξει τοσο πολυ το brand ? Το xbox θα περασει δευτερο και μαλλον εκει θα μεινει.Κερδοφορο θα ειναι και παλι μην ανησυχειτε και απο αυτα τα στραβοπατηματα θα μαθει το μαθημα της η MS και θα ειναι καλυτερη στην επομενη κονσολα της.

    • Shepard
    • Καλλιο αργα παρα ποτε! Τωρα θα πρεπει να "πεισει" τους καταναλωτες για να φυγει απο τα ραφια.

      Η Sony εχει πολυ καλυτερο συστημα διανομης για προφανης λογους καθως επισης ηταν πιο ετοιμη για την παραγωγη του PS4.

      Ο ανταγωνισμος να εντεινεται και να βλεπουμε εμεις φθηνοτερες και συναμα καλυτερες υπηρεσιες!

    • monstermax
    • @BigDaddy -Μια διευκρίνηση, έγραφα για φέτος, τι θα γίνει στην συνέχεια δεν ξέρω. Θεωρώ πως οι εταιρίες έχουν αλλάξει την μεθοδολογία τους. Παλιότερα έσκαγαν λεφτά με σκοπό να εδραιωθούν και να τα καλύψουν μετέπειτα που δεν νομίζω πως ισχύει σήμερα. Η MS εφόσον το συγκεκριμένο τμήμα δεν βγάζει τα αναμενόμενα θα υπάρξουν επιπτώσεις γιατί τα πράγματα έχουν δυσκολέψει σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης που δέχονται πιέσεις από τις έξυπνες συσκευές (γενικότερα σαν εταιρία).

      Φέτος λοιπόν η MS δεν βλέπω να κάνει την διαφορά, το Destiny το έχει κλειδώσει η Sony σε θέμα προβολής. Από την άλλη στα exclusives δεν κάνει την διαφορά καμιά από τις δύο εταιρίες. Μένει η διαφορά τιμής όπου με μόλις 50ευρώ/δολάρια μπορεί ο καταναλωτής να αποκτήσει ένα δυνατότερο σύστημα που πιθανότερο -λαμβάνοντας υπόψιν την υπάρχουσα βάση- θα το έχουν αποκτήσει και οι περισσότεροι φίλοι του. Κάποιοι αναφέρουν τις 29χώρες αλλά δεν νομίζω πως έχουν την δυναμική να αυξήσουν κατακόρυφα την βάση του Χ1. Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μου φαίνεται χλωμό να υπάρξει ανταπόκριση από χώρες σαν την Κίνα που τα 600δολάρια όπου θα πωλείται το σύστημα αντιστοιχούν σε αρκετούς μηνιαίους μισθούς.

    • monstermax
    • Raysod -συνεχίζω να διαφωνώ, ειδικά όταν παλιότερα είχες αναφέρει -αν θυμάμαι καλά- ένα μέσο όρο 150χλδ ανά χώρα για τον πρώτο μήνα αναφερόμενος στις 29 χώρες. Επομένως έγραφες για ένα σύνολο 4,3εκ που είναι σχεδόν όσα έχει πουλήσει το σύστημα ως τώρα. Δεν χρειάζεται να ξανασκεφτώ κάτι, ακόμα και για το Destiny που όπως πιστεύεις θα κάνει περισσότερες πωλήσεις η έκδοση του Χ1.

      Βέβαια καλύτερα να κάνω λάθος σε πολλά πράγματα μιας και θα ήταν καλύτερο για εμάς σαν καταναλωτές, ο χρόνος θα δείξει.

    • TASP
    • Mονστερμαξ παρατηρησε τις χωρες...ονομάζονται tier 2 countries,ητοι δεύτερης κατηγοριας,μην απορησεις γιατι περιλαμβάνεται η Ιαπωνια σ αυτές!η ενισχυση δεν θα ειναι μεγαλη...5χ-15χ(στην εβδομαδιαια βαση του)!οπως μαθαμε σε αρθρο της ιστοσελιδας το ps4 εχει πωλησει εως τωρα 23000 εν ελλαδι,κατα μεσο ορο 638 μοναδες την εβδομαδα,κι ειναι αγαπημενη παιχνιδομηχανη ,φρονω! επιπροσθέτως το xbone υπηρχε ηδη απο παραεισαγωγες! οι πλειονοτητα των νεων αγορων,ειναι ευρωπαικες χωρες κι παρεμφερεις(μικρες) αγορες με την Ελλαδα!ηδη στην Γαλλια κι τη Γερμανια(τις μεγαλυτες αγορες της Ευρώπης) διαγραφει κακη πορεια,τουλαχιστον αντεπεξερχεται πολυ καλα στο Ηνωμενο βασιλειο!οσο για την Κινα...αυτη κι αν ειναι επισφαλης αγορα,πολλοι τιτλοι(κι του ps4) θα πληγουν απο την λογοκρισια της,δαπανηρο συστημα....οι Κινεζοι αγοραζουν τα εγχωρια φθηνα προιοντα τους,κι εν τελει Αμερικανικο προιον στην Κινα να αποδωσει όταν μεταξυ τους εχουν εχθροπαθεια...!Η ιαπωνια ειναι η μονο μεγαλη αγορα ,αλλα προς στην Microsoft διάκειται σαν δεύτερης κατηγοριας αγορα...!τις λατινικες χωρες δεν τις σχολιαζω ,εχουν περισσοτερο πληθυσμο αλλα δεν τις καθιστα μεγαλες αγορες(παραπλησιες της ελλαδος ειναι),εδώ η Ινδια υπάγεται στις δεύτερης κατηγοριας αγορες!

    • Sephiroth
    • Tier 2 δεν σημαίνει δεύτερης κατηγορίας TASP, καμία σχέση. Είναι σαν να λέμε "δεύτερο κύμα" χωρών. Αλίμονο αν η Microsoft θεωρούσε δεύτερης κατηγορίας χώρες όπως η Τουρκία, η Ρωσία, η Πολωνία κτλ. Άσε μας εμάς... :D

    • TASP
    • Κι όμως δεύτερης κατηγοριας σημαινει(ειτε ισχυει ειτε όχι ότι προεβλεψα μενει ως εχει)...!παρενοησατε ...όχι ως οικονομιες,σαν αγορες ηλεκτρονικων!Δεν υπαρχει εχθροτητα Κινας-ΗΠΑ;...Ερευνεσε το!i-phone mac windows 8 κλπ εχουν απαγορευθεί!οπως σου εγραψα κι αλλου η αγορα της Ινδιας στο τομεα αυτo(επιτραπεζιες φορητες παιχνιδομηχανες) ειναι σχεδόν ομοια της Ελλαδοςη!Η Ελληνικη μεταφραση παντως ειναι ''δεύτερης βαθμιδας''!Ρεισοντ εισαι πολύ καλος στα συμπερασματα! Δεύτερης κατηγοριας δε σημαινει ,τριτοκοσμικες...:ρ εσπευσες να με ειρωνευθείς:ρ

    • TASP
    • Αχ ρευσοντ μην εισαι αλαζονας...δεν γραφω τυχαια, ειναι το αντικειμενο μου...!Στο τομεα των φορητων επιτραπεζιων παιχνιδομηχανων ,Ινδια κι Ελλαδα δεν διαφερουν,θα επρεπε να γνωριζεις ότι η Ινδια ειναι αφιερωμενη στα παιχνιδια των εξυπνων κινητων,εσχατως,γιατι μεχρι πρότινος κυριαρχουσαν τα απλα κινητα,κι ακομη επικρατουν!λοιπον ,μαθε κι κατι απ αυτόν που υποβαθμίζεις...οι ανωθεν χωρες καταλαμαβανουν το 10% της αγορας,συνεπως με τη βαση των 50χ που εχει τρεχοντως το xbone, συνιστουν 5000 αυξηση...!στo vgchartz που εχω γραψει αρθρο , εχω ψηφοφορια,η πλειονοτητα εχει ψηφισει 5000-10000 αυξηση...κατι γνωριζουν!οσο για την κινα το ps4 κι το xbone θα πληγουν απο τη λογοκρισια,εξου κι παγκοσμίως οι δημοσιογραφοι διατεινοται οτι ειναι ευκαιρια της Νιντεντο να αντεπιτεθεί εκει!οι χωρες ακομη κι εαν το tier 2(δεύτερης βαθμιδας) δεν σημαινει δεύτερης κατηγοριας.στο τομεα φορητων επιτραπεζιων παιχνιδομηχανων ειναι!αφησε τον τομεα των πωλήσεων κι της αγοραλογιας(marketing) σ αυτους που το κατεχουν καλα:P να επαναλάβω ότι θα με παραδεχθείς στος περας τους 14...q)(εγω απογοητεύομαι με τις δηθεν αυθεντειες κι τους δογματικούς)

    • TASP
    • Ματαιοπωνω να αντιπαρατιθεμαι με πεισμονες...κι ιδιως με καποιον που εξακολουθεί να με προσβαλει η μειωνει, θα σε αποστομωσω προσεχως! Δεν εγραψα για την αγορα της Ινδιας... αλλα για την αγορα φορητων κι επιτραπεζιων παιχνιδομηχανων της Ινδιας!http://www.illgaming.in/2014/08/the-ill-panel-gaming-india/ ολος δικος σου ο σύνδεσμος....!ααα http://en.wikipedia.org/wiki/Video_gaming_in_India πως χαρακτηριζεει την αγορα της στον τομεα αυτο η βικιπαιδεια;...ωραια στοιχεια εχεις, εγραψες καπου ότι η ms πωλησε 5εκ...δεν εχει ανακοινωσει κατι περα απο 3εκ του 13(γιατι αραγε...)τα 5εκ ηταν αποστολες σε καταστήματα!μετα ποιος εχει αστοχες πληροφοριες;...

    • monstermax
    • Καταρχήν τζάμπα τσακώνεστε. Αργά ή γρήγορα θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα επίσημα νούμερα και θα δούμε κατά πόσο έπεσαν μέσα οι όποιες υποθέσεις έχουν γίνει ως τώρα.

      @raysod -Επειδή έχω απορία, αυτές είναι οι 29 χώρες:
      Chile, Columbia, Japan, Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, Greece, Hungary, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Saudi Arabia, Slovakia, Sweden, Switzerland, Turkey, United Arab Emirates, Israel, Hong Kong, India, Korea, Singapore, South Africa, Taiwan, China, and Russia.

      Είχες γράψει για 150χλδ ανά χώρα κατά μέσο όρο για τον πρώτο μήνα που ανέρχεται σε ένα σύνολο πάνω από 4εκ. Μπορείς σε παρακαλώ να αντιστοιχίσεις τι νούμερα περιμένεις από την εκάστοτε χώρα/χώρες γιατί ήδη η Ιαπωνία δείχνει εκτός και που φοβάμαι πως και άλλες χώρες της λίστας δεν θα καταφέρουν να πιάσουν τα 150χλδ τον πρώτο μήνα. Άρα κάποιες πρέπει να πουλήσουν περισσότερα, μπορείς να μας κάνεις μια σχετική αντιστοίχιση για να καταλάβουμε καλύτερα το σκεπτικό σου;

    • monstermax
    • @raysod

      Όταν είχες γράψει το μήνυμα σου για +4εκ σε ένα μήνα αναφερόσουν στις 29 νέες αγορές. Εξάλλου αναφερόμαστε συνέχεια στο συγκεκριμένο άνοιγμα, αν τώρα το αλλάζεις και συμπεριλαμβάνεις και τις υπάρχουσες τότε αναφέρεσαι σε κάτι τελείως διαφορετικό.

    • TASP
    • επιμενεις να μην αντιλαμβάνεσαι...!ΦΟΡΗΤΕΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΕΣ!οχι γενικα ως αγορα...τα κερδη προερχονται απο τα εξυπνα κινητα κι τους υπολογιστες...

*