Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PC, Xbox One και PlayStation 4 το Caffeine

Για πολλούς η καφεΐνη λειτουργεί όπως η βενζίνη στα αυτοκίνητα. Αποτελεί κινητήρια δύναμη και σχεδόν κανείς δεν έχει σκεφτεί τι θα συμβεί εάν αυτή εκλείψει από τη Γη. Όμως ο Dylan Browne, ανήκοντας προφανώς στην κατηγορία όσων δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τη συγκεκριμένη ουσία, εμπνεύστηκε το Caffeine, ένα psychological puzzle horror adventure που διαδραματίζεται σε ένα διαστημόπλοιο, χαμένο κάπου στο διάστημα. Αποστολή του ήταν οι ανασκαφές σε διάφορους πλανήτες προς αναζήτηση καφεΐνης, μιας και αυτή δεν υπάρχει πλέον στη Γη. Οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν στο αχανές διαστημόπλοιο και να επιστρέψουν σώοι και αβλαβείς στο σπίτι τους. Το Caffeine πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα για PC, Xbox One και PlayStation 4. Μέσω του παρακάτω video μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το παιχνίδι.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*