Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντικό το free-to-play για το μέλλον του PlayStation

Η Sarah Thompson, (Senior Account Executive for Free-To-Play, PlayStation) μίλησε στo πλαίσιo του GDC 2015 και σημείωσε ότι η Sony δεν περίμενε το μοντέλο free-to-play να σταθεί πολύ καλά σε κονσόλα, αλλά η πραγματικότητα έδειξε το αντίθετο. Αυτός ο κλάδος του gaming συνεχίζει να αναπτύσσεται και η Sony θεωρεί ότι το εν λόγω μοντέλο αποτελεί πλέον σημαντικό μέρος του digital business. “Θεωρώ ότι θα αποτελεί μεγάλο μέρος του τζίρου μας στα επόμενα 3 με 5 χρόνια. Ήδη αναπτύσσεται με εκπληκτικό ρυθμό”, σημείωσε μεταξύ άλλων το υψηλόβαθμο στέλεχος. Με λίγα λόγια αναμένονται πολλά ακόμη free-to-play games στο PSN. Μένει να μάθουμε και ποια θα είναι αυτά για το επόμενο διάστημα.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GooDShiveR
    • Μανο αυτό αξίζει ενα σποτ στην στήλη σου. Αυτο ελειπε, να μας έλεγει ότι δεν ειναι καλό και ότι δεν αποτελεί σημαντικότατο μέρος της βιομηχανίας...pff!

    • Altair
    • Ωραία...κατά διαόλου πάμε.Όλο f2p και mobile games έχει γεμίσει η βιομηχανία.Sleeping Dogs Online,Nosgoth,Dragon's Dogma Online.Παλιά και νέα franchises που είχαν κάτι το ιδιαίτερο να δώσουν,πλέον γίνονται τέτοιοι τίτλοι.Γιατί;
      Μετά γκρινιάζουμε ότι δεν βγαίνουν παιχνίδια παρά μόνο indies.Λογικό δεν είναι,ότνα όλοι στρέφονται σε ΜΜΟ κλπ;
      Κρίμα,απλά.

*