Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα καταστήματα το Invizimals: Η Αντίσταση

Η Sony συνεχίζει την παράδοση εξελληνισμού των Invizimals video games και έτσι με δελτίο Τύπου που έφτασε πριν από λίγες ώρες στα χέρια μας, επιβεβαιώνεται άλλο ένα ελληνικό game της σειράς και συγκεκριμένα το Invizimals: Η Αντίσταση. Ο τίτλος πωλείται στα καταστήματα από τις 29 Οκτωβρίου, αποκλειστικά για το PS Vita και οι παίκτες πρέπει να ταξιδέψουν παρέα με τον επιστήμονα Keni Nakamura και τη φίλη του Jazmin για να βοηθήσουν τη Συμμαχία ενάντια στα ρομπότ X-tractor. Ο τίτλος κυκλοφορεί και σε συλλεκτική έκδοση που περιλαμβάνει και 3 συλλεκτικά Invizimals, αλλά και έξτρα ψηφιακό περιεχόμενο. Τέλος, μπορείτε να βρείτε το νέο game, πακέτο με το PS Vita.

Στα καταστήματα παιχνιδιών θα βρείτε ακόμη τα Invizimals της AS Company, ενώ στο STAR Channel προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 11.40 επεισόδιο της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • kakashi_hatake
    • Απορώ πάντως ποιες να είναι οι πωλήσεις αυτών των παιχνιδιών εδώ στην Ελλάδα (μαζί με το sly cooper για παράδειγμα) και προχωράνε τόσο εύκολα στον εξελληνισμό τους ενώ για άλλα το σκέφτονται για το αν αξίζει οικονομικά να το κάνουν.

    • Whitey
    • Όταν στοχεύουν σε ηλικίες κάτω των 10 δεν μπορεί ένας τίτλος να είναι στα Αγγλικά. Εκτός αυτού, δεν πιστεύω να έχει τεράστιο σενάριο άρα θα είναι και πιο οικονομικό.

      Θετική εντύπωση μου έκανε που είδα την συλλεκτική έκδοση του τίτλου στα 39.99, την στιγμή που το παιχνίδι μόνο του κοστίζει 31.99..

*