Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χέρια της Activision η King για 5.9 δισ. δολάρια

Η Activision ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εξαγοράσει την King Digital Entertainment, την εταιρεία πίσω από την τεράστια επιτυχία του Candy Crush Saga. Το deal αναμένεται να φτάσει τα 5.9 δισεκατομμύρια δολάρια και θα διευρύνει τη βάση των χρηστών που παίζουν games της Activision Blizzard σε πάνω από μισό δισεκατομμύριο το μήνα (σε 196 χώρες). Η διαδικασία εξαγοράς βρίσκεται πλέον στα χέρια των μετόχων της King Digital Entertainment και στις αρμόδιες αρχές της Ιρλανδικής κυβέρνησης και αν δεν πάει κάτι στραβά, το deal θα ολοκληρωθεί μέχρι την άνοιξη του 2016.



Με αυτή την κίνηση, η Activision Blizzard θα αποκτήσει τα δύο από τα πέντε πιο κερδοφόρα games για φορητές συσκευές στην αγορά των ΗΠΑ. Το 2014, η King κατέγραφε πάνω από 533 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες και τα games της παίζονταν πάνω από 1.5 δισ. φορές την ημέρα. Η King θα συνεχίσει πάντως μετά την εξαγορά να λειτουργεί αυτόνομα κάτω από τις εντολές των CEO Riccardo Zacconi, Chief Creative Officer Sebastian Knutsson και Chief Operating Officer Stephane Kurgan.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*