Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χρώματα του PlayStation το μετρό του Λονδίνου λίγο πριν την άφιξη του PS5

*
Το Λονδίνο προετοιμάζεται να υποδεχτεί το PS5, μέσα από μια νέα διαφημιστική καμπάνια που τρέχει η Sony. Ήδη ο σταθμός του μετρό Oxford Circus έχει ντυθεί στα χρώματα του PlayStation και στις τέσσερεις εισόδους του υπάρχουν τα σύμβολα των πλήκτρων του DualSense controller. Το καθένα απέχει μόλις μερικά βήματα από το μεγάλο κατάστημα της Microsoft στην πρωτεύουσα της Αγγλίας. Η προωθητική ενέργεια επεκτείνεται και σε άλλους σταθμούς. Για τις επόμενες 48 ώρες ο σταθμός Mile End station μετονομάζεται σε Miles End, με τη ματιά προς το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ο σταθμός Lancaster Gate σε Ratchet and Clankaster Gate, ο Seven Sisters σε Gran Turismo 7 Sisters και ο West Ham σε Horizon Forbidden West Ham.

Το PlayStation 5 κυκλοφορεί στην Ευρώπη την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*