Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 28 Απριλίου το νέο SEGA Mega Drive Classics Hub

Η SEGA Europe ανακοίνωσε το νέο SEGA Mega Drive Classics Hub, το οποίο και αναμένεται στο Steam έναντι 66% με όλα τα SEGA Mega Drive games που περιλαμβάνει η πλατφόρμα. Σύμφωνα με τον publisher, όποιος αγοράσει ή ήδη είναι κάτοχος κάποιου SEGA Mega Drive game στο Steam θα είναι σε θέση να βιώσει την εμπειρία του επανασχεδιασμένου SEGA Mega Drive Classics Hub όταν κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου. Το νέο σύστημα, που αναπτύχθηκε από την d3t, και προσφέρει πρόσβαση σε όλα τα SEGA Mega Drive games που υπάρχουν στη βιβλιοθήκη σας, έχει ρετρό αισθητική βγαλμένη από τις αρχές της δεκαετίας του 1990.



Επιπλέον, κάθε Mega Drive game θα υποστηρίζει Steam Workshop, πράγμα που σημαίνει ότι θα σας επιτρέπει να μοιραστείτε όλες τις custom-άρισμένες εκδόσεις αγαπημένων retro games της SEGA. Τέλος, το νέο SEGA Mega Drive Collection hub θα περιλαμβάνει επίσης, spot-on emulation, local co-op για τίτλους που υποστηρίζουν αυτή τη δυνατότητα, προαιρετικά φίλτρα για ενισχυμένα γραφικά σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια του gameplay και υποστήριξη controller και πληκτρολογίου. Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση μέσα από τον παρακάτω player.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*