Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 8 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του Death Stranding και πρώτο -εντυπωσιακό- gameplay trailer

*
Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο teasing, ο Hideo Kojima αποκάλυψε το νέο trailer του Death Stranding και την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου αποκλειστικού game για το PS4. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει λοιπόν στις 8 Νοεμβρίου της φετινής χρονιάς, με τη Sony να υποδεικνύει ότι με αυτό θα πορευτεί για τη δύσκολη περίοδο των φετινών Χριστουγέννων. Για πρώτη φορά είδαμε στιγμές από το gameplay τόσο σε σκηνικά μάχης, όσο και στο κομμάτι της εξερεύνησης και το project δείχνει να έχει αρκετό ενδιαφέρον.



Δείτε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους!


Σε ότι αφορά τις εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν, έχουμε την Standard Edition, την Special Edition, την Digital Deluxe Edition και την Collector's Edition. 

Όσοι προπαραγγείλουν τη Standard Edition θα λάβουν άμεσα ένα voucher για να κατεβάσουν το Chibi Ludens PSN Avatar, μια στυλάτη έκδοση του λογότυπου της Kojima Productions, συν ένα δυναμικό PS4 theme για το Death Stranding, που θα είναι διαθέσιμο κατά το λανσάρισμα. Ακόμα θα λάβουν τις ειδικές gold versions μιας σειράς από in-game items. Πρόκειται για τα: Gold “Sam” Sunglasses, Gold Hat, Gold Speed Skeleton που αυξάνει την ταχύτητα του Sam και το Gold Armor Plate που προσφέρει στο Sam προστασία έναντι των χτυπημάτων που δέχεται.

Η Special Edition περιέχει ένα συλλεκτικό Steelbook case. Όσοι προπαραγγείλουν θα λάβουν όσα προβλέπονται για τη Standard Edition, συν μια special gold version των Gold “Ludens Mask” Sunglasses και από ψηφιακά δώρα, το Death Stranding: Timefall (Original Music from the World of Death Stranding), Music Album Digital Download και ένα Behind the Scenes Making Of Digital Video.



Για κάθε προπαραγγελία της Digital Deluxe Edition υπάρχει επίσης όλο το ψηφιακό περιεχόμενο των προπαραγγελιών της Standard Edition. Η Digital Deluxe περιλαμβάνει τα Gold “Ludens Mask” Sunglasses, Gold Power Skeleton που βελτιώνει την ικανότητα του Sam να διαχειρίζεται βαρύ φορτίο, Gold All-Terrain Skeleton που βοηθάει τον Sam να ισορροπεί σε μη ομαλό έδαφος και το Gold Armor Plate (Level 2) που προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από πτώσεις και πυροβολισμούς. Τέλος υπάρχουν και ψηφιακά δώρα όπως τα Death Stranding: Timefall (Original Music from the World of Death Stranding), Music Album Digital Download και ένα Behind the Scenes Making Of Digital Video.



Τέλος η Death Stranding Collector’s Edition περιέχει όλα όσα και η Digital Deluxe Edition από in-game bonus items συν το Special Edition Steelbook. Ακόμα ένα Life-sized BB Pod Statue, ένα BRIDGES Cargo Case και ένα Ludens Keychain.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Kojima Productions

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*