Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 9 Αυγούστου η κυκλοφορία του UNO

Όπως ανακοίνωσε η Ubisoft, το UNO πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου για PlayStation 4, Xbox One και PC και θα προσφέρει κάτι περισσότερο από ότι το κλασσικό παιχνίδι. Καταρχάς θα υπάρχει ένα theme εμπνευσμένο από τα Rabbids μαζί με ειδικές κάρτες από το ίδιο franchise. Επιπλέον οι developers θα προσφέρουν στους συναγωνιζόμενους τέσσερεις νέες κάρτες, περιλαμβανομένης της Wild Blue Yonder που θα προστατεύει τους παίκτες από τις ποινές, καθώς αυτές θα μπορούν να μεταφερθούν στον επόμενο. Θα υπάρχει online play, με τη δυνατότητα εισόδου/εξόδου από τα παιχνίδια, ενώ οι καλύτεροι παίκτες κάθε εβδομάδας θα βλέπουν το όνομά τους στα παγκόσμια leaderboards. Όσον αφορά τους πρωτάρηδες, θα υπάρχουν τα απαραίτητα tutorials αλλά και in-game tips προκειμένου να μπουν το ταχύτερο δυνατό στο πνεύμα του παιχνιδιού.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*