Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 9 Ιουνίου το E3 2014 Media Briefing της Microsoft

Όπως επιβεβαίωσε ο Major Nelson, η ενημέρωση των ΜΜΕ -στο πλαίσιο της Ε3 2014- θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιουνίου. Η εν λόγω παρουσίαση θα καλυφθεί ζωντανά μέσω live streaming, ενώ θα έχει τίτλο “Xbox: Game On”. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης θα παρουσιαστούν τίτλοι που έχουν ήδη ανακοινωθεί, ενώ αναμένεται και η αποκάλυψη νέων που έρχονται εντός του 2014.



Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα ο επικεφαλής του τομέα Xbox Phil Spencer, δήλωσε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να ανακοινώσει νέα IP και sequels, καθώς και συνεργασίες με νέα στούντιο. Επίσης το εν λόγω στέλεχος υποσχέθηκε στους fans τον περασμένο μήνα, ότι η παρουσία της Microsoft στην φετινή Ε3 θα είναι κάτι περισσότερο από μία διαφημιστική εκστρατεία και ότι θα εμφανιστούν πολύ λίγα στελέχη της εταιρείας στη σκηνή. Σημειώνεται, τέλος, ότι η παρουσίαση της αμερικανικής εταιρείας αναμένεται να διαρκέσει 90 λεπτά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • tasosdimakis
    • Εως τοτες ανδρεναλινη στα υψη και αγωνια στο κατακορυφο!αυτο που πρεπει να δειξουν ειναι πολλα μα παρα πολλα games!

    • Amiga500
    • Οντως ειναι η πρωτη φορα που εχω μεγαλυτερη περιεργεια να δω τι θα δειξει η MS παρα η Sony.... (ακομα πιο περιεργος βεβαια ειμαι για την Nintendo)!

      Μακαρι να ανακοινωσει One χωρις kinect... ;)
      Χλωμο το βλεπω βεβαια, αλλα ποτε δεν ξερεις.

*