Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο εξώφυλλο του ΝΒΑ 2Κ15 ο Kevin Durant

Όπως αποκάλυψε η , ο πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ για τη σεζόν 2013-2014 Kevin Durant θα κοσμεί το εξώφυλλο του επερχόμενου ΝΒΑ 2Κ15. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο forward της Oklahoma City Thunder βρισκόταν και στο εξώφυλλο του NBA 2K13, μαζί με τους Blake Griffin και Derrick Rose, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που θα κοσμεί μόνος του το νέο τίτλο της σειράς ΝΒΑ 2Κ.



Σημειώνεται επίσης, ότι για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί το αν οι παίκτες θα μπορέσουν να απολαύσουν τον Kevin Durant σε κάποιο αποκλειστικό mode του παιχνιδιού, όπως δηλαδή συμβαίνει και με τους αστέρες που έχουν καλύψει τα εξώφυλλα των προηγούμενων ΝΒΑ 2Κ τίτλων. Τέλος, το ΝΒΑ 2Κ15 αναμένεται σε εκδόσεις για PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 και Xbox One το φθινόπωρο του 2014.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*