Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο PlayStation 4 το Worms W.M.D.

Τα διάσημα Worms συμπληρώνουν 21 χρόνια ζωής φέτος και για να εορταστεί το γεγονός, η Sony ανακοίνωσε ότι το Worms W.M.D πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 εντός του τρέχοντος έτους. Το παιχνίδι θα προσθέτει αρκετά νέα features στο franchise όπως οχήματα, αέρος και εδάφους που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια των μαχών αλλά και κτίρια που θα δίνουν στους παίκτες τακτικό πλεονέκτημα, κυρίως στο online mode.



Όπως πάντα, πέρα από το single player mode θα υπάρχει και multiplayer, τόσο τοπικό, όσο και online. Τέλος, τα γραφικά είναι σχεδιασμένα στο χέρι και πανέμορφα όπως θα μπορέσετε να διαπιστώσετε μέσω των παρακάτω εικόνων. Δεν έχουμε παρά να αναμένουμε την κυκλοφορία του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*