Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σφραγισμένο σπάνιο αντίτυπο του original Super Mario Bros. για το NES πουλήθηκε προς $100.150!

*
Στην απίστευτη τιμή των $100,150 πουλήθηκε ένα σφραγισμένο αντίτυπο του Super Mario Bros για το NES σε δημοπρασία. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν δοθεί ποτέ για videogame στην ιστορία, σύμφωνα με την εταιρεία Heritage Auctions (υπεύθυνη για τη διαδικασία). Η αξία του εκτοξεύτηκε στα ύψη καθώς ήταν από τα πρώτα αντίτυπα που τυπώθηκαν και εμφανίστηκαν στο early test launch event του NES σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες. Ο κάτοχός του το είχε σε άριστη κατάσταση και σφραγισμένο, έτσι ώστε στην πορεία των ετών να μην αλλοιωθεί καθόλου. Την μεγαλύτερη τιμή έδωσε μια ομάδα συλλεκτών, η οποία και δεν ήθελε να γίνουν γνωστά τα στοιχεία της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα αντίτυπο NES game πωλείται τόσο υψηλά, καθώς το 2014, μια κόπια του σπάνιου Nintendo World Championships πουλήθηκε στο eBay έναντι $100.088!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*