Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος τα last gen Assassin’s Creed από το 2015

O CEO της Ubisoft Yves Guillemot προέβη σε μια δήλωση που σίγουρα την περιμέναμε, αλλά μάλλον όχι τόσο νωρίς. Συγκεκριμένα, τόνισε πως οι κάτοχοι PlayStation 3 και Xbox 360 δεν θα πρέπει να περιμένουν περισσότερα Assassin’s Creed games για τα συστήματά τους πέραν αυτής της χρονιάς. Όπως δήλωσε το υψηλόβαθμο στέλεχος χαρακτηριστικά «ο κύκλος ζωής των συγκεκριμένων συστημάτων κλείνει σύντομα».



Συμπλήρωσε δε πως «φέτος στηρίζουμε τα προηγούμενα συστήματα. Ωστόσο πρέπει να περάσουμε στο νέο hardware. Μετά το 2015 θα είναι δύσκολο για εμάς να δημιουργήσουμε λογισμικό για παλαιότερα συστήματα». Όσον αφορά στο Wii U, ο Guillemot δήλωσε πως το Watch Dogs είναι το μοναδικό game για ενήλικες που θα φέρει στο σύστημα της Nintendo η γαλλική εταιρεία. «Αυτό που είδαμε είναι ότι οι καταναλωτές της Nintendo δεν αγοράζουν Assassin’s Creed games. Οι χαμηλές πωλήσεις που είδαμε πέρσι μαρτυρούν κάτι τέτοιο. Απ’ ότι βλέπουμε ενδιαφέρονται για το Just Dance και για άλλα είδη παιχνιδιών, οπότε θα φροντίσουμε να τους προσφέρουμε κάτι αντίστοιχο της ζήτησης».


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gamer
    • Και στην αρχη ελεγαν οτι θα υποστηριξουν τις last-gen κονσολες μεχρι το 2015, μαλλον την ξεχασε την συγκεκριμενη δηλωση..Να το θυμιθειτε, το AC:Rogue θα βγει στα next-gen ως HD (κατι σαν το AC: Liberation)

      Οσο για το Wii U, εφοσον ο κοσμος (σιγουρα;)(ή παιζει τιποτα αλλο;) δεν τα ζηταει ας μην τους δινουν! Ας δωσουν Just Dance,Rayman, τοσα εχουν!

      Αρα πρεπει να προβω σε αγορα new-gen, αλλα μπα...PC ;) τι αλλο?

    • BigDaddy
    • ασε μας ρε ubi μες τις βλακειες σου.
      Μια ενοικιαση θα παει και αυτο πολυ θα ειναι
      Σιγα που θα δωσει ο κοσμος λεφτα για Last gen sp που ειναι μια αρπαχτη spin off του spin οff του κερατα. και οχι λεφτα για next gen

      Μυριστηκες τη πατατια σου και τρεχεις να μπαλωσεις
      Οσο για την νιντεντο και το wii u τα χουμε ξαναπει ας προσεχε.Και ευελπιστουμε θετικα με τις νεες προτασεις πλεον και παιχνιδια που θα ρθουν αν στη πραξη το βοηθησουν και ποσο.

    • GamingFun
    • Καλώς κακώς έπρεπε να περιμένουμε τέτοιες δηλώσεις. Όσο και να με λυπεί κάτι τέτοιο, μιας και ανήκω στα άτομα που δεν έχουν προέβη ακόμα σε αγορά νέας κονσόλας (και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αγοράσω με αυτή την κρίση), ξέρω ότι πλέον θα αρκεστώ σε αυτά που ήδη υπάρχουν.
      Και το καλό είναι ότι υπάρχει τεράστια γκάμα παιχνιδιών τόσα χρόνια.
      Όσοι τίτλοι κυκλοφορήσουν ακόμη για τις κονσόλες παλαιάς γενιάς το θέμα είναι να είναι καλοί με μεράκι που να αξίζει και όχι προχειροδουλειές.

    • Deathracer2009
    • @BigDaddy
      Mηπως εινα λιγο νωρις να θαβουμε το Rogue πριν ακομα κυκλοφορησει; Προτεινω να περιμενουμε να βγουνε reviews και μετα το θαβουμε με την ησυχια μας.

      Οσον αφορα την ειδηση. Απολυτα λογικη κινηση της Ubisoft να μην ασχοληθει με τα μπρικι 3 και μπρικι 360 για την αναπτυξη των μελλοντικων AC.Τωρα εχουμε νεα γενια με πιο εξελιγμενο hardware και θα δουμε ακομα περισσοτερα πραγματα. Καλο ειναι και οι υπολοιπες εταιριες να ακολουθησουν.

      Eπιπλεον θεωρω και λογικο να μην υποστηριξει και το Wii U. To κοινο ειναι συγκεκριμενο και δεν αγοραζει τετοια παιχνιδια παρα μονο οτι γραφει πανω nintendo. Το ZombiU για παραδειγμα που ηταν νεο IP θα πουλουσε περισσοτερο στα PS3, 360 παρα στο U. Αλλα anyway μακαρι να παρει τα πανω του το μηχανημα ωστε να το υποστηριξουν με 3rd party games.

    • Scott_Pilgrim
    • Να πω την αλήθεια περίμενα ένα με δύο χρόνια παραπάνω, αλλά απαιτεί πολύ χρήμα, πολλές ομάδες και μεγάλο ρίσκο. Καλά κάνουν για εμένα.

    • Chased
    • Το κοινό του WiiU δεν αγοράζει μόνο Just Dance και ούτε έχει κάτι με τους 3rd party τίτλους! Μια χαρά αγοράζουμε, αν δεν μας κοροϊδεύουν οι εταιρείες ή αν δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι.

      Για παράδειγμα, εγώ δεν αγόρασα AC γιατί τα βρίσκω τραγικά βαρετά. Έκανα προσπάθεια με το 2 στο PS3, δεν άντεξα. Αγόρασα και σε έκπτωση το 3 για WiiU αλλά δεν μπόρεσα να συνεχίσω πέρα από ένα σημείο! Καταντάει βαρετό μέχρι αηδίας...από την πρώτη κιόλας στιγμή.

      Splinter Cell δεν αγόρασα γιατί α)δεν είχαμε επιβεβαιωμένη στήριξη του τίτλου με περιεχόμενο και β)γιατί δεν έχει ιδιαίτερη κοινότητα ονλάιν στο WiiU. Αυτό είναι πρόβλημα της Ubisoft να το λύσει! Ούτε δικό μου, ούτε της Nintendo. Όταν θες να πουλήσεις κάτι, κάνεις προωθητικές ενέργειες, δεν το αφήνεις απλά να υπάρχει και να το βγάζεις σε sale 2 μήνες μετά!

      Rayman αγόρασα με preorder, το ίδιο και ZombiU. Τί άλλο θέλουν, δηλαδή? Όσα παιχνίδια προωθήθηκαν για την κονσόλα, πούλησαν! Και το ZombiU έχει πάρα πολύ καλό attach ratio.

      Watch Dogs δεν πρόκειται να πάρω σε κανονική τιμή, γιατί συνέβησαν πολλά με αυτό το παιχνίδι...



      Γενικώς, η Ubisoft καλά θα κάνει να καταλάβει ότι το κοινό της Nintendo είναι ανοιχτό σε όλους, ακόμα και στην ΕΑ, αρκεί να μη γίνονται προχειράτζες και κοροϊδίες!
      Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά σε εμάς δεν πιάνει το να βγάζεις ένα παιχνίδι στα κρυφά, να είναι υποδεέστερη έκδοση από τις άλλες και να το αγοράζουμε τυφλά. Δεν πάει έτσι. Οι άλλοι μπορεί... εμείς όχι!

    • AnimaPura
    • Θα συμφωνήσω με Chased αλλά και με τους προλαλήσαντες, η Ubisoft έχει διάφορα προβλήματα που πρέπει να λύσει πριν γίνει τόσο απόλυτη με το WiiU, όσα προβλήματα και αν έχει αυτό.

    • BigDaddy
    • Deathracer2009 δεν ειναι θαψιμο ειναι η αληθεια ειναι ενα παιχνιδι στους ιδιους μηχανισμους τοσα χρονια και ενα sp
      Που τη μια θα το παιξεις και την αλλη δεν θα το ξαναδεις.Γιατι λοιπον να πεταξω τα λεφτα μου?
      Ευτυχως που εχω ac σε τιμες 20ρικου Αλλα και παλι αυτο που λεει ο chased εχει δικιο
      Και παλι κλαιει ο κοσμος τα λεφτα του.
      Και με 2 ευρω αντε 3ε με καθυστερηση στη τελικη το εχω παιξει.
      Μη σου πω οτι θα κανω το ιδιο και με παιχνιδια επομενης γενειας.
      Μη σου πω οτι αν δω παιχνιδι Multiplayer η και μη που θα ασχολουμε καθε μερα μαζι του px μαριο lbp Κλπ θα το παρω Γιατι εχουν διαχρονικη αξια.
      Γιατι καθε μερα θα δημιουργω καθε μερα θα παιζω κατι διαφορετικο
      Εγω διαλεγω καθε φορα να δοκιμαζω κατι διαφορετικο σε καθε ειδος μιας και η προτοτυπια και καινοτομια αρχιζει να σπανιζει στα παιχνιδια ολων των ειδων σημερα.

      Προτειμω να να φαω τη μια ενα αστακο η την αλλη μια μπριζολα παρα να τρωω καθε μερα μακαρονια.
      Τα μακαρονια με κυμα δεν λεω οτι δεν ειναι ωραια ομως αν εσυ θες να τα τρως καθε μερα τοτε παω πασο. :P

*