Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος το online multiplayer για τα Crysis & Crysis 2

*
Η Crytek επιβεβαίωσε ότι θα πάψει να υφίσταται το online multiplayer στις PC εκδόσεις  των Crysis και Crysis 2 στις 31 Μαΐου, μετά την απενεργοποίηση του GameSpy. Η GameSpy Technology ανακοίνωσε στις αρχές Απριλίου ότι οι διακομιστές της πρόκειται να κλείσουν κατά την ημερομηνία αυτή (31 Μαΐου) και θα σταματήσει η παροχή υπηρεσιών σε όλα τα παιχνίδια που εξακολουθούν να τους χρησιμοποιούν.



Να σημειωθεί, ότι πάνω από 800 τίτλοι έκαναν χρήση των servers κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται επίσης και τα Arma 2, Saints Row 2, Star Wars Battlefront 2 και Borderlands. Κλείνοντας, η  Crytek αναφέρει επίσης ότι «τα single-player campaigns και για τους δύο τίτλους δεν επηρεάζονται από αυτή τη μετάβαση, καθώς και το multiplayer mode στις Xbox 360 και PlayStation 3 εκδόσεις του Crysis 2 θα παραμείνει playable».

Τέλος για την COSMOTE Telekom, η εταιρεία μετονομάζεται σε Telekom

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*