Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι τέλους για την Maxis Emeryville

H Electronic Arts υποδέχθηκε τον Μάρτιο με «τσεκουρώματα», κλείνοντας την Maxis Emeryville, το κύριο studio της «οικογένειας» Maxis που ουσιαστικά ανέπτυξε (και στήριξε) τα SimCity, Spore, The Sims και άλλα. Η EA λέει πως το κλείσιμο δεν θα επηρεάσει την πορεία της Maxis ως οντότητα ή τη σειρά Sims (άλλωστε τα studios σε Redwood Shores, Salt Lake City, Ελσίνκι και Μελβούρνη παραμένουν), ενώ οι υπάλληλοι που επηρεάζονται είτε θα απορροφηθούν σε άλλα τμήματα της εταιρίας, είτε θα έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη για μια ομαλή αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος. Δεν ξέρουμε κατά πόσο η κακή εμπορική πορεία του τελευταίου SimCity έπαιξε ρόλο στο κλείσιμο του studio που γέννησε τη σειρά. Αλλά μάλλον έβαλε το λιθαράκι του.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*