Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι τέλους για το Transformers Universe

Οι εταιρίες Hasbro και Jagex ανακοίνωσαν πως ακυρώνεται η ανάπτυξη του Transformers Universe, μόλις έξι μήνες μετά την έναρξη της beta φάσης. Μέσα από σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα του τίτλου, οι δημιουργοί δήλωσαν δυσαρεστημένοι με αυτή την εξέλιξη. Η ανάπτυξη του τίτλου λοιπόν αναστέλλεται επίσημα στις 31 Ιανουαρίου 2015, με την εταιρία να σημειώνει πως θα επιστρέψει τα χρήματα σε όσους έχουν αγοράσει το Founders Pack, αλλά και σε όσους έχουν αγοράσει πακέτα από relics και Starter Packs.



Η ομάδα πίσω από τον τίτλο ζήτησε κατανόηση από τους παίκτες, καθώς είναι μια δύσκολη στιγμή για τους ίδιους και δεν έχουν την δυνατότητα να απαντήσουν σε πολλές ερωτήσεις. Υπενθυμίζεται πως η closed beta του free-to-play MOTA game ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2014, ενώ από τον Ιούλιο μέχρι και σήμερα ο τίτλος βρισκόταν σε open beta φάση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*