Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Nintendo

Η Nintendo παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματα για το προηγούμενο εξάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου. Στη δημοσιότητα δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με τις κονσόλες και τα παιχνίδια που στάλθηκαν στα καταστήματα για το Wii U και το 3DS. Έτσι λοιπόν βάση των διαγραμμάτων που παρουσίασε η εταιρεία, μόνο 340.000 Wii U και 1,78 εκατομμύρια κονσόλες 3DS έφτασαν στα ράφια των καταστημάτων κατά την περίοδο μεταξύ της 1 Ιουλίου και 30 Σεπτεμβρίου, με τις πωλήσεις των παιχνιδιών να είναι στα 92.35 και 293.40 εκατομμύρια αντίστοιχα, για την κάθε κονσόλα.



Οι πωλήσεις έχουν μειωθεί κατά 33 τοις εκατό σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο και ο συναγερμός στο τμήμα εσόδων της εταιρείας έχει χτυπήσει κόκκινο, όμως με κάποιες σωστές κινήσεις που έγιναν, κατάφερε η Nintendo να παρουσιάσει θετικό πρόσημο στα κέρδη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*