Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρόγραμμα της Nintendo για την Ε3

Η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα digital events που θα πραγματοποιήσει η ιαπωνική εταιρεία στην επερχόμενη Ε3. Όπως και την περασμένη χρονιά έτσι και φέτος, η εταιρεία του Κιότο δεν θα δώσει την παραδοσιακή συνέντευξη Tύπου, επιλέγοντας αντ 'αυτού να προσφέρει μια σειρά από βίντεο συνεχούς ροής για τις ανακοινώσεις της. Τα εν λόγω streams θα μεταδοθουν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές καθ’ όλη την διάρκεια της Ε3 και το καθένα θα επικεντρώνεται σε διαφορετικές πτυχές των επερχόμενων τίτλων της εταιρείας. Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 10 Ιουνίου (19:00 ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί η «κύρια» παρουσίαση, με τίτλο "breaking news about great gaming experiences on the way for Wii U and Nintendo 3DS in 2014 and beyond", ενώ αμέσως μετά το "Digital Event" θα ξεκινήσουν μία σειρά από παρουσιάσεις, μέσα από τις οποίες θα μάθουμε περισσότερα για τους τίτλους που ανακοινώθηκαν.



Πιο συγκεκριμένα, μετά το Nintendo Minute : Live At E3, θα ακολουθήσουν το τουρνουά Super Smash Bros Invitational Tournament (στις 02:00 ώρα Ελλάδας), το οποίο και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Nintendo στο Twich, ενώ μέσω του Live From Nintendo Treehouse τα μέλη του Treehouse θα πραγματοποιήσουν διάφορες εκδηλώσεις για κάθε επερχόμενο τίτλο της εταιρείας καθ 'όλη τη διάρκεια της E3:
Τρίτη 10 Ιουνίου (21:35 με 02:00 ώρα Ελλάδας)
Τετάρτη 11 Ιουνίου (19:15 με 04:00)
Πέμπτη 12 Ιουνίου (19:30 με 3:00)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Chased
    • Υπάρχει μια μικρή παρανόηση με αυτό το θέμα! Κανείς δεν εγγυάται ότι είναι 4 unannounced τίτλοι! Μπορεί να είναι μόνο ένας απλά να τον δείχνουν 4 φορές, σε όλα τα streams.

    • Volga
    • @Chased λες να κάνουν 4 direct για να παρουσιάσουν 1 τίτλο;

      Πάντως γενικά πιστεύω πως οτι και να φανταστούμε θα πέσουμε έξω.

      Εμένα η Wishlist μου έχει Starfox :D

    • Chased
    • Γιατί? Ποιος σου είπε ότι είναι 4 Direct? Ένα θα είναι το Direct και τα υπόλοιπα θα είναι συνεντεύξεις με τους δημιουργούς, background info και πιο αποκαλυπτικές πληροφορίες. Όπως πάντα!

    • Chased
    • Και μετά από αυτήν την παρεξήγηση, το Twitch ανανέωσε τη λίστα του, αλλάζοντας όλα τα "Unannounced title" σε 1 μόνο παιχνίδι, που απλά θα παρουσιαστεί πολλές φορές...Όπως τα έλεγα λοιπόν...

*