Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2015 η κυκλοφορία του Star Fox Wii U

Το Star Fox επιστρέφει και αυτή τη φορά στο Wii U εντός του 2015, όπως επιβεβαίωσε ο Shigeru Miyamoto της Nintendo, ο οποίος έχει άλλα δυο projects στα σκαριά. Ο Miyamoto επιβεβαίωσε το νέο Star Fox μαζί με τα Project Giant Robot και Project Guard. Στο Star Fox οι παίκτες θα χειρίζονται το Arwing fighter βλέποντας μέσα από το cockpit, χρησιμοποιώντας το Wii U GamePad, ενώ το «όχημά» σας θα μπορεί να μεταμορφωθεί σε ελικόπτερο ή Landmaster tank από το Lylat Wars.



Στο Project Giant Robot, οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν τα δικά τους custom robots και να μάχονται με άλλα χρησιμοποιώντας τα motion controls του GamePad, ενώ παράλληλα μέσω αυτού θα είναι viewable σε cockpit mode. Τέλος, το Project Guard θα αναθέτει στους παίκτες την προστασία της γης από μια εισβολή υποχθόνιων ρομπότ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*