Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2017 τα sequels των Watch Dogs και South Park

Η οικονομική έκθεση της Ubisoft για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2015 έφερε αποκαλύψεις σχετικά με τα επόμενα AAA games της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι τα sequels των Watch Dogs και South Park  αναμένονται μέχρι το τέλος του επόμενου οικονομικού έτους της Ubisoft, το οποίο λήγει στις 30 Απριλίου του 2017. Το South Park sequel είχε ανακοινωθεί στην Ε3 2015, χωρίς, ωστόσο, ημερομηνία κυκλοφορίας. Την ίδια περίοδο (FY2017) αναμένονται επίσης και τα For Honor, Ghost Recon: WildLands, καθώς και άλλα AAA games που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα και τα οποία θα περιλαμβάνουν «δυνατές» ψηφιακές υπηρεσίες. 



Το The Division υπολογίζεται επίσης ως το έκτο σημαντικό franchise για την Ubisoft μαζί με το The Crew, δίνοντας έτσι στην εταιρεία να αναπτύξει οποιαδήποτε στιγμή κάποιο από τα IP της, ενώ ένα από τα πέντε triple-A IPs αναμένεται εντός του 2017. Τρία από αυτά εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, αν όλα πάνε καλά. Τέλος, η Ubisoft αναμένει σημαντική αύξηση πωλήσεων για την αγορά των συσκευών Virtual Reality το επόμενο έτος. Δείτε, αναλυτικά, τις πωλήσεις της εταιρείας για κάθε format και αγορά:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • yaponvezos
    • Εννοείται περισσότερη καούρα για South Park.

      Και η πτώση στα οικονομικά μεγέθη ήταν μεγάλη πάντως και έπεσε επιτέλους σφίξιμο και μια κάποια επαναφορά στην πραγματικότητα ελπίζω.

    • korko
    • το watch dogs χρειάζεται αρκετή δουλεία γιατί το πρώτο ήταν μια απογοήτευση κατά την γνώμη μου.τώρα το south park ήταν έπος.ελπίζω να παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

    • GamingFun
    • Πολύ ωραία νέα.
      Μακάρι να υπάρξουν και δουλειές για όσους είμαστε άνεργοι για να αποκτήσουμε τα αριστουργήματα που θα κυκλοφορήσουν.

*