Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Allison Road καταφθάνει στο Kickstarter

Μετά την εξαφάνιση του P.T. από το PS Store πολλοί “μικροί” δημιουργοί θέλησαν να δημιουργήσουν κάτι που να το θυμίζει. Η πιο διάσημη περίπτωση εξ αυτών είναι το Allison Road που μετά από ένα σύντομο teaser πριν μερικούς μήνες, βρίσκει το δρόμο του στο Kickstarter. Το project ζητά 250,000 λίρες για να γίνει πραγματικότητα και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει σχεδόν 50,000. Μένουν άλλες 29 ημέρες για να ολοκληρωθεί η χρηματοδότησή του και αν συνεχίσει όπως τώρα θα τα καταφέρει χωρίς δυσκολία. Αναμένουμε περισσότερα σε 29 ημέρες από σήμερα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Το Allison Road "πνευματικός διάδοχος" του Silent Hills; Βλέπω οι δημιουργοί του τίτλου έβαλαν μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό τους. Έχω περιέργεια να δω αν θα τα καταφέρουν.
      Ξέρω ότι το Silent Hills ακυρώθηκε, αλλά στη δημιουργία του ήταν μεγάλα ονόματα και λογικά το budget θα ήταν αρκετά μεγαλύτερο. Επίσης, οι προσδοκίες πριν ακυρωθεί το Silent HIlls ήταν στον ουρανό.
      Για να δούμε τι θα καταφέρουν οι δημιουργοί του Allison Road με τα περιορισμένα μέσα που διαθέτουν.

*