Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Brawhalla έρχεται το καλοκαίρι στο PS4

*
H Blue Mammoth Games ανακοίνωσε πως το free-to-play 2D platformer fighter Brawlhalla, αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 εντός του καλοκαιριού. Ο τίτλος είναι διαθέσιμος ήδη για PC και Mac μέσω του Steam Early Access, με την ολοκληρωμένη έκδοσή του να καταφθάνει και αυτή το καλοκαίρι, με την ομάδα ανάπτυξης να ανακοινώνει πως η δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού θα ξεκινήσει σύντομα για το PlayStation 4, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να εγγραφούν κάνοντας click εδώ.



Το Brawhalla περιλαμβάνει Online Ranked matches 1v1 και 2v2, Free for All μεταξύ 4 παικτών, αγώνες σε τοπικό επίπεδο και πολλά ακόμα playlists. Αξίζει να αναφέρουμε πως το παιχνίδι είναι 100% δωρεάν και δεν υποστηρίζει περιεχόμενο pay-to-win, με τους παίκτες να είναι όλοι ισάξιοι μεταξύ τους. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τον τίτλο μέσω του παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*