Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Call of Duty στην κορυφή της Βρετανίας

To Call of Duty ήταν ο τίτλος που έριξε από την κορυφή του πίνακα των πωλήσεων στη Μεγάλη Βρετανία το FIFA 15 που έδειχνε να έχει… κατασκηνώσει. Ο νέος τίτλος της Activision σημείωσε το πέμπτο καλύτερο λανσάρισμα σε επίπεδο πωλήσεων πρώτης εβδομάδας, ξεπερνώντας παρόλα αυτά το Call of Duty: Ghosts που έκανε την εμφάνισή του πέρσι. Οι πωλήσεις του νέου Call of Duty «έσπασαν» στα εξής ποσοστά formats: PS4 (35%), Xbox One (32%), Xbox 360 (21%) και PS3 (11%). To FIFA 15 έπεσε στη δεύτερη θέση μετά από 6 διαδοχικές εβδομάδες, ενώ το Football Manager 2015 συμπλήρωσε την τριάδα.



Αναλυτικά, το Top 10 είχε ως εξής:
01. Call of Duty: Advanced Warfare (Activision)
02. FIFA 15 (EA)
03. Football Manager 2015 (Sega)
04. Alien Isolation (Sega)
05. Destiny (Activision)
06. Minecraft PlayStation Edition (Sony)
07. Skylanders: Trap Team (Activision)
08. Sunset Overdrive (Microsoft)
09. The Evil Within (Bethesda)
10. Minecraft Xbox Edition (Microsoft)


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Whitey
    • Αναρωτιέμαι πως βρίσκεται ακόμα το Minecraft στο Top 10. Και πες εντάξει οι εκδόσεις του PlayStation 4 και PS Vita βγήκαν τώρα, του Xbox 360 ακόμα να το αγοράσουν όλοι; :Ρ

    • Guardian
    • Aν οντως επαληθευτουν οι πωλησεις του Sunset Overdrive (στο vgchartz δινουν 150k τεμ worldwide) τοτε μιλαμε για τεραστια αποτυχια. Κοιτα τι παθαινεις οταν πλασαρεις την κονσολα ως best choice for the hardcore FPS lovers. Next game Quantum Break.

*