Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PlayStation 5 ξεπέρασε τις 200.000 πωλήσεις στην Ιαπωνία

*
Πάνω από 200.000 PlayStation 5 πουλήθηκαν στην Ιαπωνία, μόλις στο πρώτο μήνα κυκλοφορίας του. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το περιοδικό Famitsu, στο διάστημα από 26 Οκτωβρίου έως 29 Νοεμβρίου 2020 οι πωλήσεις της κονσόλας έφτασαν τις 201.435. Στον αντίποδα, οι πωλήσεις των Xbox One Series S και Xbox One Series έφτασαν τις 28.000 συνολικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις τις τέσσερις πρώτες μέρες κυκλοφορίας, η κονσόλα της Sony είχε 118.005 πωλήσεις, με τις κονσόλες της Microsoft να πιάνουν τις 20.534 στις πρώτες έξι μέρες.

Το Nintendo Switch συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του με 666.773 πωλήσεις τον Νοέμβριο, όπως επίσης κατέχει και τις 5 πρώτες θέσεις στην λίστα τον παιχνιδιών με τις περισσότερες πωλήσεις, εκεί βρίσκουμε τα Momotaro Dentetsu: Showa Heisei Reiwa mo Teiban, Pikmin 3 Deluxe, Hyrule Warriors: Age of Calamity, Ring Fit Adventure, και Animal Crossing: New Horizons.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*