Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Rock Simulator 2014 στο Steam Greenlight

Έχουμε δει μέχρι σήμερα πολλούς τίτλους να έχουν την κατάληξη “Simulator” και να «εξομοιώνουν» (ή τουλάχιστον προσπαθούν) «διάφορά πράγματα». Για παράδειγμα μέσα από αυτές τις παραγωγές ο παίκτης μπορεί να γίνει: νταλικέρης (Τruck Simulator), χειρουργός (Surgeon Simulator), αγρότης (Farming Simulator), ακόμα και κατσίκα (Goat Simulator)! Έτσι λοιπόν, η Strange Panther Games θέλοντας να… πρωτοτυπήσει, δημιούργησε το Rock Simulator 2014(!).



Πρόκειται για ένα παιχνίδι που περιλαμβάνει… πέτρες και βράχους. Όσον αφορά στο gameplay, είναι πολύ απλά τα πράγματα, καθώς αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι «ο παίκτης κοιτάζει όμορφες πέτρες και βράχους σε διάφορες τοποθεσίες του κόσμου». Ο τίτλος μάλιστα κατάφερε να «σκαρφαλώσει» στη 9η θέση στην σχετική καμπάνια του Steam Greenlight, ενώ σύμφωνα με την ομάδα, «για αρκετό καιρό δεν υπήρχε ένα αυθεντικό rock simulator στην αγορά. Αυτός ο εξομοιωτής είναι το όνειρο των rock enthusiasts».



Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Rock Simulator 2014 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά ως Single-player τίτλος και η αλήθεια είναι ότι αυτό μας στεναχώρησε αρκετά. Ελπίζουμε στο μέλλον να προστεθεί και η multiplayer επιλογή θα έχει πολύ ενδιαφέρον η συμμετοχή πολλών παικτών και να κοιτάζουν... πέτρες (όλοι μαζί!). Πάντως σε κάθε περίπτωση αναμένουμε επικό Max Settings video από τον Δημήτρη Καρέτσο. Μείνετε συντονισμένοι!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
17 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*