Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Steam Broadcasting είναι πλέον γεγονός

Η πρόσφατη ενημέρωση του Steam έφερε μαζί της και το πολυαναμενόμενο Steam Broadcasting. Πρόκειται για μία υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθήσουν live παιχνίδια μαζί με τους φίλους τους. Το Steam Broadcasting είχε ανακοινωθεί επίσημα πριν από μερικούς μήνες (η beta είχε ξεκινήσει το Δεκέμβριο) ως μία εναλλακτική λύση για την παρακολούθηση live stream περιεχομένου (όπως γίνεται στα Twitch και UStream) και από σήμερα μπορείτε να επιλέξετε αυτό το service κάνοντας δεξί κλικ στο όνομα ενός φίλου και πατώντας την επιλογή «Watch Game».



Ο φίλος σας θα πρέπει βέβαια πρώτα να αποδεχθεί το αίτημα σας, πριν σας αφήσει να παρακολουθήσετε τις ικανότητές του στο παιχνίδι με το οποίο ασχολείται εκείνη την στιγμή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*