Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τo Last of Us του PS4 με ελληνικούς υπότιτλους

Το The Last of Us στην remastered έκδοσή του για το PlayStation 4 θα είναι το πρώτο video game του νέου συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας της Sony που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας με ελληνικούς υπότιτλους. Η είδηση έφτασε στα χέρια του Enternity πριν από λίγη ώρα και επιβεβαιώθηκε 100%, οπότε και μπορούμε με ασφάλεια να σας την μεταφέρουμε. Ο πιο πρόσφατος τίτλος της Naughty Dog κυκλοφόρησε για το PS3 κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς και κατάφερε να αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια. Για την ιστορία, το The Last of Us review του Enternity.gr του έδωσε βαθμολογία 10/10, κάτι που συνέβη και στο DLC The Last of Us: Left Behind.



Ο director του τίτλου Bruce Straley δημοσίευσε το απόγευμα της Τετάρτης ένα μήνυμα στο Twitter αναφέροντας πως η εταιρεία έχει πια στα χέρια της την οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, με την αποκάλυψη να μεταφέρεται για τη Δευτέρα στο πλαίσιο της Sony E3 Press Conference.



Οι πληροφορίες που έχουμε συλλέξει μέχρι στιγμής πάντως μιλούν για διάθεση «μέσα στο καλοκαίρι», κάνοντας τον Ιούνιο να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο. Το The Last of Us: Remastered θα «τρέχει» σε ανάλυση 1080p με βελτιώσεις στο gameplay και αρκετό περιεχόμενο, όπως το Left Behind DLC και τα Abandoned και Reclaimed Territories Map Packs.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
18 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Naughty Dog

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*