Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για παρουσίαση “Xbox TV” devices στην E3

*
Αν η χθεσινή φήμη για πιο ισχυρό αλλά και slim Xbox One στο άμεσο μέλλον δεν ήταν αρκετή, σήμερα σας έχουμε ολοκαίνουριο υλικό. Αν όλα όσα ακούγονται έχουν ίχνος αλήθειας, η Microsoft θα παρουσιάσει στην E3 2016 δύο “Xbox TV” devices για streaming. Η πρώτη εκ των δυο συσκευών φαίνεται πως θα είναι κάτι αντίστοιχο το Chromecast, ένα μικρό USB stick με “βασικές” λειτουργίες streaming από το Xbox One σε κάποια άλλη οθόνη εντός του δικτύου σας, επιτρέποντάς σας να παίξετε όπου θέλετε μέσα στο σπίτι σας. Η δεύτερη φαίνεται να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και θα είναι πιο ολοκληρωμένη συσκευή που θα τρέχει Windows 10. Θα προσφέρει τη δυνατότητα για streaming, αλλά ταυτόχρονα θα μπορεί να εκτελέσει συγκεκριμένα Windows 10 Universal apps αλλά και παιχνίδια από το Windows Store. Ασφαλώς δεν μιλάμε για βαριά παιχνίδια αλλά για πιο “ελαφρύ” περιεχόμενο. Μένει να δούμε αν κάτι από τα παραπάνω αληθεύει. Υπομονή μέχρι την E3.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*